Ρόδος

Κορυφαίο Περιφερειακό Agency η ροδίτικη Three Sixty Marketing στα φετινά Indie Awards

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά έξι βραβεία κατάφερε να αποσπάσει η Three Sixty Marketing στα φετινά Indie Awards, αφιερωμένα αποκλειστικά στα ανεξάρτητα agencies!

Σε μία λαμπρή τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στις 16 Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής, ανεξάρτητα agencies από όλη τη χώρα συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν τις επιτυχίες τους, και η Three Sixty Marketing πρωταγωνίστησε για μία ακόμα φορά με τιμητικές διακρίσεις που καταδεικνύουν την ποιότητα των υπηρεσιών της. Συγκεκριμένα, η Three Sixty απέσπασε τα εξής βραβεία:

Best Indie Regional Agency of the Year

Μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, ήταν η διάκρισή της Three Sixty Marketing ως το κορυφαίο περιφερειακό agency της χρονιάς στην κατηγορία των Special Awards.

Αποτελεί δε ιδιαίτερη τιμή και αναγνώριση καθώς όπως προέκυψε από ένα πάνελ είκοσι κριτών- σημαντικών προσώπων στο χώρο του Marketing και της Επικοινωνίας, είναι η πρώτη φορά που μια εταιρεία εκτός Θεσσαλονίκης λαμβάνει αυτό το συγκεκριμένο βραβείο.

GOLD και SILVER για το Port Royal

Τις εντυπώσεις φαίνεται να έκλεψε η καμπάνια “Luxury Redefined: Performance Marketing Tactics for a Five-Star Experience @ Port Royal” αποσπώντας δύοβραβεία: GOLD στην κατηγορία “Performance” και SILVER στην κατηγορία “Best use of Digital by a Regional Agency” έχοντας επιτύχει ιδιαίτερα υψηλούς στόχους με τη χρήση πολλαπλών ψηφιακών μέσων.

GOLD για το Sun Beach Resort

Η καμπάνια “Crushing Limits, Amplifying Results: Πώς η ολιστική Digital στρατηγική του Sun Beach Resort απέδωσε +272% YoY Revenue” κατέκτησε επίσης το βραβείο GOLD στην κατηγορία “Best use of Digital by a Regional Agency”. Με μία προσέγγιση 360 μοιρών, η καμπάνια ξεχώρισε για το γεγονός πως όχι μόνο έφτασε αλλά ξεπέρασε τους στόχους που είχαν τεθεί προς επίτευξη.

BRONZE για τα Lindos Hotels

Η καμπάνια “Πώς η χρήση Travel Campaigns στον όμιλο Lindos Hotels οδήγησε σε RoAS > 1700%” κέρδισε το BRONZE Βραβείο στην κατηγορία “Digital Campaigns”, επιβεβαιώνοντας την αποδοτικότητα και την ακρίβεια των ψηφιακών εκστρατειών που εφαρμόζει.

GOLD για την παρουσία τους στην Τουριστική Έκθεση XENIA

Η καμπάνια “Three Sixty Marketing goes to XENIA” αναδείχθηκε με το GOLD Βραβείο στην κατηγορία “Εταιρική Επικοινωία-Αυτοπροβολή”, φέρνοντας στο φως την εξαιρετική ικανότητα της εταιρείας να συνδυάζει την εταιρική επικοινωνία με την αυτοπροβολή μέσα από δημιουργικές και καινοτόμες προσεγγίσεις.

Ο Μιχάλης Ίκουτας, managing partner της Three Sixty Marketing δήλωσε κατή την παραλαβή του μεγάλου βραβείου:

«Όταν ξεκινούσαμε αυτή την προσπάθεια πριν μερικά χρόνια, πιθανόν να μην είχαμε αναλογιστεί πλήρως τα challenges που θα αντιμετωπίζαμε για να τρέξουμε ένα τόσο απαιτητικό project από ένα νησί στην άκρη της Ελλάδας. Αυτό το βραβείο έρχεται ίσως να μας πει ότι δεν είμαστε τελικά και τόσο “τρελοί”. Συγχαρητήρια σε όλη τη φανταστική ομάδα, και ένα μεγάλο προσωπικό ευχαριστώ για την καθημερινή κατάθεση ψυχής που δίνουν».

Υψηλοί στόχοι και υψηλότερα αποτελέσματα: με αυτό τον τρόπο επισφραγίζεται ξανά η πολυετής επιτυχημένη πορεία της Three Sixty Marketing για άλλη μια φορά, και έπεται η συνέχεια!