Ρόδος

Διαψεύδει την εφημερίδα “δημοκρατία” η πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Ρόδου Π.Γαλανού για το «χαράτσι» 20 € στο Νοσοκομείο

Διαψεύδει την εφημερίδα “δημοκρατία”  η πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Ρόδου  κ. Πολύμνια Γαλανού για το «χαράτσι» 20 € στο Νοσοκομείο! 

Ρόδος: Σάλος για «χαράτσι» 20 € στο νοσοκομείο!  αυτός είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας  “Δημοκρατία”

“Μέγα θέμα προκύπτει από την ανακοίνωση του Νοσοκομείου Ρόδου που ξαφνικά επέβαλε χαράτσι 20 ευρώ σε όλους όσοι έχουν μη ενεργό ΑΜΚΑ” αναφέρει μεταξύ άλλων η συγκεκριμένη εφημερίδα σύμφωνα με καταγγελίες

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Νοσοκομειακών Γιατρών Ρόδου κ. Πολύμνια Γαλανού  διαψεύδει την εφημερίδα “Δημοκρατία” και μιλάει για βαρύ πλήγμα στο πρόσωπο του Διοικητή αλλά και του Συλλόγου Νοσοκομειακών Ιατρών ο οποίος παρακολουθεί την δωρεάν και δημόσια υγεία του Νοσοκομείου μας.

Όπως τονίζει “Η χρονική συγκυρία στην οποία το Νοσοκομείο αρνήθηκε την διεξαγωγή απογευματινών χειρουργείων, οι εξετάσεις για τους νέους ΔΥΠΕ  κ Διοικητές Νοσοκομείων, οι επικείμενες Ευρωεκλογές στοχεύουν στο Νοσοκομείο μας.”

 

Η πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών  με ανάρτηση της στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τα εξής :

Βαρύ πλήγμα στο πρόσωπο του Διοικητή αλλά και του Συλλόγου Νοσοκομειακών Ιατρών ο οποίος παρακολουθεί την δωρεάν και δημόσια υγεία του Νοσοκομείου μας.
Η χρονική συγκυρία στην οποία το Νοσοκομείο αρνήθηκε την διεξαγωγή απογευματινών χειρουργείων, οι εξετάσεις για τους νέους ΔΥΠΕ  κ Διοικητές Νοσοκομείων, οι επικείμενες Ευρωεκλογές στοχεύουν στο Νοσοκομείο μας.
ΑΠΑΝΤΑΜΕ δεν θα πάρουμε από τα ψεύδη και τους χειρισμούς κάποιων.
Ήδη έχει διαταχθεί εδώ κ ημέρες ΕΔΕ ! για τον εφευρέτη και κακό μεταφραστή !
Κάτω τα χέρια σας!