Αθλητικά

Σοκαριστικό χτύπημα με εναέρια κλωτσιά σε ματς στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου

Άγριο ξύλο σε τοπικό ματς: Στο νοσοκομείο έπειτα από καρατιά ένας ποδοσφαιριστής (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοβαρά επεισόδια σημάδεψαν τον αγώνα Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου

Δεν πρόκειται να το αφήσουν έτσι, κινώντας ήδη νομικές διαδικασίες.

Σοκαριστικό  χτύπημα σε αντίπαλο έκανε παίκτης στο παιχνίδι του Ηρακλή Λάρδου και του Ποσειδώνα Καρπάθου για την πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Η ένταση στο φινάλε σημάδεψε για τα καλά την αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Ποσειδώνα Καρπάθου στο γήπεδο Λάρδου. Όλα ξεκίνησαν από ένα μαρκάρισμα του Λιούτσι σε μια στημένη φάση των γηπεδούχων, με τις εικόνες που είδαμε στην συνέχεια να μην αρμόζουν σε ματς ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα ο Μανώλης Νασόπουλος των φιλοξενούμενων να μεταφερθεί στο νοσοκομείο στο οποίο και βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα.

Ο έμπειρος μέσος δέχτηκε ένα απίστευτο χτύπημα από τον Μπάμπη Ταγκάεφ με εναέρια κλωτσιά, με τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων να αποβάλλεται από τον διαιτητή Ρηγόπουλο στην συνέχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι του Ποσειδώνα δεν πρόκειται να το αφήσουν έτσι, κινώντας ήδη νομικές διαδικασίες, ενώ από την άλλη μένει να δούμε και την αντίδραση των ανθρώπων του Ηρακλή. 

Το σίγουρο είναι πως ένας αγώνας που δεν προμήνυε τίποτα, τινάχτηκε στον αέρα και οι εικόνες που είδαμε σίγουρα είναι πέρα για πέρα λυπηρές.

 

Πηγή: xxsports.org