Δήμος

Η Ενωση Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου «υιοθέτησε» το πάρκο της Πλατείας Χριστοφόρου Πατριάρχου Αλεξανδρείας

H Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Αστικής Ανάπτυξης στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τοπικούς φορείς, με χαρά ανακοινώνει την «υιοθεσία» του πάρκου της Πλατείας Χριστοφόρου Πατριάρχου Αλεξανδρείας, με την Ενωση Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου.

Η Ενωση Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου αποδεικνύει εμπράκτως την αγάπη της για το περιβάλλον και για το νησί μας, υιοθετώντας το πάρκο όπου έχουν ήδη ξεκινήσει εργασίες καλλωπισμού και εξωραϊσμού.

Με την υποστήριξη της Ενωσης και τις εργασίες της Υπηρεσίας μας, το έργο αναβάθμισης της Πλατείας Χριστοφόρου Πατριάρχου Αλεξανδρείας πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί και θα μπορούν τόσο οι συμπολίτες μας όσο και οι επισκέπτες να απολαμβάνουν ακόμα έναν φροντισμένο χώρο πρασίνου στο νησί.

Οι προσπάθειες για την αναβάθμιση της εικόνας της Ρόδου είναι συνεχείς και η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Ρόδου μαζί με τους εργαζόμενους, δίνουν έναν αδιάκοπο αγώνα για να ανταποκριθούν στις ανάγκες, υπηρετώντας μια νέα αντίληψη ανάπτυξης της συλλογικότητας και των συνεργασιών.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της Ενωσης Τουριστικών Πρακτόρων Χρήστο Μιχαλάκη, τον αντιπρόεδρο Ευριπίδη Σαμαρά και όλα τα μέλη του Δ.Σ. που με μεγάλη ευαισθησία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για συνεργασία στηρίζοντας την πρωτοβουλία μας, με τον κοινό στόχο να βελτιώσουμε την εικόνα της Ρόδου μας.

Η συνεργασία μεταξύ του Δήμου Ρόδου και των τοπικών επιχειρήσεων είναι ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής στην περιοχή μας.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Μητσού

Εντεταλμένος Δ.Σ Περιβάλλοντος, Πρασίνου & Αστικής Ανάπτυξης