9ο Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου
Αθλητικά

Μαραθώνιος Ρόδου: Σπουδαίες προσφορές και εκπτώσεις για διαμονή και μετακίνηση

Η αντίστροφη μέτρηση για τον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου έχει ξεκινήσει και η Οργανωτική Επιτροπή έχει εξασφαλίσει προνομιακές τιμές και προσφορές για τους δρομείς που ταξιδέψουν στη Ρόδο και θα πάρουν μέρος στον αγώνα που θα διεξαχθεί στις 21 Απριλίου.

Όπως κάθε χρόνο θα υπάρχει έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια από τον Χορηγό Θαλάσσιων Μεταφορών που είναι η Blue Star με στόχο όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα να ταξιδέψουν στη Ρόδο, να βιώσουν την εμπειρία του 9ου Μαραθωνίου αλλά και να γνωρίσουν καλύτερα το πανέμορφο νησί

Υπάρχει 50% έκπτωση σε καμπίνες εκτός μονόκλινων και LUΧ, στην Οικονομική θέση και σε αεροπορικά καθίσματα στους δρομείς και τους συνοδούς τους από Πειραιά, Κω, Κάλυμνο, Λέρο, Πάτμο και Σύρο προς Ρόδο με επιστροφή (17-23/04/2024).

Επίσης 30% έκπτωση (σε οχήματα από Πειραιά, Κω, Κάλυμνο, Λέρο, Πάτμο και Σύρο προς Ρόδο με επιστροφή (17-23/04/2024).  Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλ. 6959675916 ή στο katholikiptt@gmail.com.

Εξαιρετικές είναι και οι προσφορές στα ξενοδοχεία με πακέτα διαμονής που ταιριάζουν σε όλους και ξεκινούν από 55 ευρώ σε πέντε διαφορετικά ξενοδοχεία στο κέντρο της Ρόδου. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://rhodesmarathon.gr/πακέτα-μαραθωνίου/

Οι εγγραφές για τον 9ο Μαραθώνιο της Ρόδου συνεχίζονται για τα αγωνίσματα του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, των 5 και των 10 χλμ, στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα https://www.rhodesmarathon.gr/

 

 

Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι, η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Επίσης, ο αγώνας υποστηρίζεται από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ. Διεξάγεται με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS, σε μια εξαιρετική παραθαλάσσια διαδρομή που «διατρέχει» τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ρόδου.

 

Χρυσοί Χορηγοί του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου είναι ο όμιλος H Hotels Collection και η Under Armour. Ασημένιοι Χορηγοί είναι η Aegean Airlines, ο όμιλος Mitsis Hotels, η Blue Star και η Three Sixty Marketing. Επίσημοι χορηγοί είναι οι  ΚΑΥΚΑΣ, ΒΑΠ Π.ΚΟΥΓΙΟΣ, ΜG MOTOR Παρασκευάς, Sunrise HotelRoufas Furniture, iSTORM, Lindos Hotel, Blue Bay Labranda, ERGO Hellas.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι oι  Mad TV, Mad Radio, Real Voice 99.5, Radio Proto 91.5, Ράδιο Αρχάγγελος  94.1, Best FM 103.1, Radio 1 88, TourismΤοday.gr, iRun.gr και Ιnnews.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.rhodesmarathon.gr/

https://www.facebook.com/roads2rhodes/

https://www.instagram.com/roadstorhodes/

 

 

 

 

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ