Περιφέρεια

Γ.Χατζημάρκος: “Όλα τα θέματα της Νότιας Ρόδου, στην ατζέντα της συζήτησης. Σε όλα υπάρχουν λύσεις και τίποτα δεν είναι αδιέξοδο”

Τα θέματα της Νότιας Ρόδου συζήτησαν χθες περιφερειάρχης, δήμαρχος Ρόδου και οι κοινοτάρχες της Νότιας Ρόδου

 Ο περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, με ανάρτηση του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης  αναφέρει τα εξής :

Σε συνάντηση εργασίας βρεθήκαμε χθες στο Γεννάδι με τον Δήμαρχο Ρόδου και τους Προέδρους των κοινοτήτων της Νότιας Ρόδου.

Όλα τα θέματα της Νότιας Ρόδου, στην ατζέντα της συζήτησης. Υγεία, ύδρευση, πρωτογενής τομέας, αθλητισμός, οδικό δίκτυο, περιβάλλον. Σε όλα τα θέματα υπάρχουν λύσεις και τίποτα δεν είναι αδιέξοδο.

Τα περισσότερα ζητήματα απαιτούν μια άλλη αντίληψη που δεν περιλαμβάνει δογματισμό, ιδεοληψίες και αρνητισμό.

Δουλειά με σχέδιο, είναι η δική μας μόνιμη πρόταση και αυτό δεν το αλλάζουμε για κανένα λόγο.

Οπως και δεν χαρίζουμε δουλειά και ξενύχτι στον βωμό της κακομοιριάς που κάποιοι θέλουν να καλλιεργούν. Αυτή άλλωστε είναι η στάση που οδηγεί σε λύσεις που έχουμε ανάγκη, όπως ο ηλεκτροφωτισμός του οδικού δικτύου της Νότιας Ρόδου που είναι σε εξέλιξη, η επέκταση του δικτύου υδρεύσης απο το Φράγμα Γαδουρά, πρός τη Νότια Ρόδο που είναι σε εξέλιξη, η αντιπλημμυρική προστασία σε 24 ποτάμια της Νότιας Ρόδου που επίσης είναι σε εξέλιξη, η ανακατασκευή των γηπέδων Λάρδου, Απολλακιάς και Ασκληπειού που δημοπρατήθηκαν και μόνο αυτές οι τελευταίες παρεμβάσεις ξεπερνούν τα 40 εκ. ευρώ.

Στους πολυλογάδες δισεκατομμυριούχους που τελευταία κατέκλυσαν το διαδίκτυο, θυμίζουμε οτι όταν κυβερνούσαν εκείνοι είχαν την ευκαιρία να φτιάξουν τα πράγματα που σήμερα υποκρίνονται οτι τους λείπουν. Οι πρώτες αποφάσεις απο την χθεσινή συνάντηση:

Στην μετατροπή του σημερινού Κέντρου Υγείας Γεννναδίου σε χώρο φιλοξενίας γιατρών και νοσηλευτών και του ισογείου του δημαρχείου Γενναδίου σε Πολυδύναμο Κέντρο Υγείας, θα συνδράμει οικονομικά η Περιφέρεια μας

Την κατασκευή μίας ακόμα αθλητικής υποδομής, ενός σταδίου αποκλειστικά για τον στίβο και τον κλασσικό αθλητισμό θα αναλάβει η Περιφέρεια μας σε χώρο που θα μας εξασφαλίσει για τον σκοπό αυτό, ο Δήμος Ρόδου. Περιμένουμε πρόταση για εγκαταστάσεις τυποποίησης και αποθήκευσης αγροτικών προϊόντων και για την κατασκευή σχολικών μονάδων στην αντίστοιχη σχετική πρόσκληση που έχουμε ήδη δημοσιεύσει.Αρκετά με τα κούφια λόγια που μας κούρασαν όλους. Δουλειά με ειλικρινή διάθεση συνεργασίας, στην βάση σχεδίου, και τίποτα άλλο