Νότιο Αιγαίο Ρόδος

ΚEK Γεννηματάς: Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το σεμινάριο Μελισσοκομίας στη Ρόδο

Το Σάββατο, 3/2/2024 και ώρα 11.00 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του Σεμιναρίου Μελισσοκομίας, συνολικής διάρκειας τριών εβδομάδων, το οποίο συνδιοργανώνεται από το ΚΕΚ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ Α.Ε. της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, το Μελισσοκομικό Σύλλογο Ρόδου «Η ΚΥΨΕΛΗ» και τη Μελισσοκομική Δωδεκανήσου ΑΕΒΕ. Το εν λόγω σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε νέους και αρχάριους μελισσοκόμους, προσφέροντας εκπαίδευση τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο από έμπειρους εκπαιδευτές.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη (18.00 – 21.00) και Σάββατο (11.00 – 14.00) στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μελισσοκομικής Δωδεκανήσου ΑΕΒΕ, η οποία παραχωρεί τις εγκαταστάσεις της για την διεξαγωγή του σεμιναρίου. Στο τέλος του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τη συμμετοχή τους θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Η κορύφωση του Σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00 με την ομιλία του καταξιωμένου επαγγελματία μελισσοκόμου και καθηγητή Πασχάλη Χαριζάνη, η οποία θα είναι ανοιχτή σε όλους τους μελισσοκόμους, τόσο αρχάριους όσο και πεπειραμένους.

Το εν λόγω σεμινάριο υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ το οποίο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Για περισσότερες πληροφορίες ή εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα του ΚΕΚ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ Α.Ε. www.kek-gennimatas.gr