Τουρισμός

Η Jet2 ανακοινώνει το μεγαλύτερο πρόγραμμα πτήσεων και διακοπών για την Ελλάδα το 2024

Πάνω από 1,52 εκατομμύρια θέσεις και 320 πτήσεις την εβδομάδα για Ελλάδα ανακοίνωσε ο μεγαλύτερος tour operator του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το μεγαλύτερο πρόγραμμα πτήσεων και διακοπών όλων των εποχών για την Ελλάδα ανακοίνωσε o μεγαλύτερος tour operator της Βρετανίας. Η Jet2.com και η Jet2holidays αυξάνει θέσεις και πακέτα και θα φέρνει τουρίστες σε 14 ελληνικά αεροδρόμια τη σεζόν του 2024.

Η επέκταση του ελληνικού τους προγράμματος συνοδεύεται και από μια μεγάλη επένδυση στο μάρκετινγκ που υποστηρίζεται από μια από κοινού καμπάνια με τον ΕΟΤ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Jet2, αυτό το πρόγραμμα αντιπροσωπεύει πάνω από 100 δρομολόγια προς πώληση από 11 αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου σε 14 ελληνικά αεροδρόμια. Επιπλέον, οι πελάτες του t.o. μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 20 ελληνικούς προορισμούς τα πακέτα διακοπών της Jet2holidays.

Για φέτος το καλοκαίρι στο πρόγραμμα της εταιρείας έχουν προστεθεί οι προορισμοί της Σύμης και της Αθηναϊκής Ριβιέρας, μετά από τη μεγάλη ζήτηση που υπήρξε από πελάτες και ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες που θέλουν να κλείσουν διακοπές στην Ελλάδα. Η Jet2 ανακοίνωσε επίσης επτά ολοκαίνουργια δρομολόγια για τη φετινή σεζόν. Αυτά είναι από Λίβερπουλ προς Κέρκυρα, Ηράκλειο, Κω, Ρόδος και Ζάκυνθο και από Μπέρμιγχαμ προς Μυτιλήνη και από Νιούκαστλ προς τα Χανιά.

Πάνω από 1,5 εκατομμύρια αεροπορικές θέσεις

Η Jet2.com και η Jet2holidays έχουν πάνω από 1,52 εκατομμύρια διαθέσιμες θέσεις προς πώληση για την Ελλάδα τη φετινή τουριστική σεζόν, μια αύξηση της χωρητικότητας κατά 12%, με σχεδόν 320 εβδομαδιαίες πτήσεις να εκτελούνται την εβδομάδα σε περιόδους αιχμής. Συνολικά, το Jet2 θα πετά σε 14 ελληνικά αεροδρόμια φέτος – Αθήνα , Κέρκυρα , Χανιά , Ηράκλειο, Κεφαλονιά, Χαλκιδική, Κω, Καλαμάτα, Λέσβο, Πρέβεζα, Ρόδος, Σκιάθος , Σαντορίνη και Ζάκυνθο.

Εκτός από την προσθήκη νέων δρομολογίων και προορισμών διακοπών για τους ταξιδιώτες από το Ηνωμένο Βασίλειο, ο όμιλος της Jet2 ανταποκρίθηκε στη ζήτηση επεκτείνοντας την καλοκαιρινή περίοδο με μεγαλύτερη χωρητικότητα που προστέθηκε τον Μάρτιο και τον Απρίλιο σε Κρήτη, Κέρκυρα, Λέσβο, Ρόδο και Σαντορίνη. Εκτός από την προσθήκη χωρητικότητας και την επέκταση της καλοκαιρινής περιόδου, η εταιρείες έχουν επίσης επεκτείνει τα προγράμματά τους για Κρήτη και Ρόδο μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.

Εκτός από το μεγάλο πτητικό πρόγραμμα της Jet2.com, οι πελάτες του μπορούν να επιλέξουν από σχεδόν 1.500 ξενοδοχεία 2-5 αστέρων, αγοράζοντας πακέτα της Jet2holidays, η οποία πρόσθεσε στο χαρτοφυλάκιο της για φέτος 200 νέα ξενοδοχεία. Επιπλέον μέσω της εταιρείας Jet2Villas υπάρχουν διαθέσιμες σχεδόν 300 βίλες σε όλη την Ελλάδα.

Η κοινή καμπάνια της Jet2.com και η Jet2holidays με τον ΕΟΤ, που ξεκίνησε πριν ένα χρόνο, περιλαμβάνει διαφημίσεις offline και online, καμπάνιες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ταξίδια δημοσιογράφων, κ.α.Ο Steve Heapy, Διευθύνων Σύμβουλος της Jet2.com και της Jet2holidays , δήλωσε:

«Φέτος θα λειτουργήσουμε το μεγαλύτερο πρόγραμμά μας στην Ελλάδα και έχουμε επενδύσει σημαντικά στο να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες γνωρίζουν τα πάντα για αυτόν τον φανταστικό προορισμό και ότι απολαμβάνουν την εμπειρία όταν ταξιδεύουν στην Ελλάδα μαζί μας. Η Ελλάδα προσφέρει στους παραθεριστές του Ηνωμένου Βασιλείου τέλειες διακοπές σε εκπληκτικά ξενοδοχεία με εγγυημένη ηλιοφάνεια και αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους πολλούς λόγους για τους οποίους συνεχίζει να είναι τόσο σταθερά αγαπημένη στους πελάτες μας».