O επιζώντας των Τεμπών Μιχάλης Κλάψης από τους Λειψούς
Ελλάδα

O επιζώντας των Τεμπών Μιχάλης Κλάψης από τους Λειψούς : «Δεν θα ήθελα να είναι η μητέρα μου στη θέση της κ. Καρυστιανού»

Ο Μιχάλης Κλάψης απο τους Λειψούς ο οποίος βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι, από την πρώτη στιγμή βοήθησε πολλούς συνεπιβάτες του.

Το πανελλήνιο δάκρυσε και συγκινήθηκε από την παρουσία και τα λόγια της Μαρίας Καρυστιανού, μητέρας που έχασε την κόρη της στο τρομερό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, η οποία κατέθεσε στην Εξεταστική Επιτροπή στη Βουλή για την τραγωδία.

«Με βλέπετε εδώ μόνη μου αλλά δεν είμαι. Φανταστείτε 57 ανθρώπους δίπλα μου και τις οικογένειες τους. 180 τραυματίες δίπλα μου. Ξέρετε τι είναι να παρακαλάς να έχεις το παιδί σου τραυματισμένο από το να το έχεις νεκρό; Να περιμένουμε για την ταυτοποίηση και μετά το χάος» είπε η κ. Καρυστιανού η οποία είναι και πρόεδρος του Συλλόγου που έχει δημιουργηθεί για τα θύματα.

Ο Μιχάλης Κλάψης, ένας από τους επιβάτες του μοιραίου τρένου που σώθηκε και βοήθησε συνεπιβάτες του ανέφερε σχετικά με την κ. Καρυστιανού στο Action24 «δεν θα ήθελα η δικιά μου μητέρα να είναι στη θέση της για κανένα λόγο».

«Τώρα έχει πάρει μια κίνηση το θέμα γιατί είχε μείνει πίσωΟι άνθρωποι που έχουν χάσει τους δικούς τους θέλουν περισσότερη δικαιοσύνη από τους άλλους και με το δίκιο τους», πρόσθεσε.

Όπως λέει ο ίδιος δεν έχει επαφή με συνεπιβάτες του ενώ όπως είπε όταν έρχεται στη συζήτηση θέλει να το αποφύγει.