Κυριακή Νικολαΐδου
Δήμος

Κυριακή Νικολαΐδου στον RV: Ένας νοσηρός εγκέφαλος συνάντησε έναν ηλίθιο εγκέφαλο και βγήκε μία… “βόμβα”

“Εδώ έχουμε ένα νοσηρό εγκέφαλο που συνάντησε έναν ηλίθιο εγκέφαλο και αυτοί οι δύο “γέννησαν” αυτό που υποτίθεται διαβάζει κάποιος σαν βόμβα. Στόχο έχει εμένα προσωπικά και κατ΄ επέκταση τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, και να αποπροσανατολισθεί η κοινή γνώμη. Μιλάω για πρώτη φορά στα ΜΜΕ ως ένας άνθρωπος που βάλλεται. Ο κόσμος δε μπορεί να αντιληφθεί το δαιδαλώδες πλαίσιο της διοίκησης. Η παραγραφή είναι κάτι διαφορετικό από τη διαγραφή. Δεν αφορά καθόλου τη ΔΕΥΑΡ, αλλά αποκλειστικά οφειλές προς το Δήμο παρελθόντων ετών”.

 

Αυτό δήλωσε στον Real Voice 99.5 και τη Ρένα Παυλάκη, η Κυριακή Νικολαΐδου μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό Εξπρές”, ξεκαθαρίζοντας ότι το δημοσίευμα που ήρθε στη δημοσιότητα περί “παραγραφής τελών ύδρευσης και ανταποδοτικών και ως εκ τούτου ακολουθήθηκαν σύννομες διαδικασίες στη ΔΕΥΑΡ”, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Η μέχρι πρότινος Γενική Γραμματέας του Δήμου Ρόδου και νυν σύμβουλος του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκου διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται για κανένα έγγραφο το οποίο υπέγραψε η ίδια, αλλά για ενημερωτικό εσωτερικό υπηρεσιακό έγγραφο από το υπουργείο Εσωτερικών, υποστηρίζοντας ότι τεχνηέντως διέρρευσε με αυτό τον τρόπο, με στόχο να εξυπηρετήσει συγκεκριμένους στόχους εναντίον της ιδίας και κατ’ επέκταση του Περιφερειάρχη.

 

Η κα Νικολαΐδου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι:

“Οποιοδήποτε έγγραφο έρχεται από το ΥΠΕΣ, το οποίο γίνεται καθημερινά, όφειλα να ενημερώσω και έτσι στις 25/09 προώθησα αυτό το απαντητικό έγγραφο του ΥΠΕΣ στους 4 δικηγόρους του Δήμου (στη νομική υπηρεσία), τον ταμία του Δήμου, τη διευθύντρια της οικονομικής υπηρεσίας, τον Αντιδήμαρχο και τον πρώην Πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ και διευκρινίζει υπό ποιες περιπτώσεις παραγράφονται οφειλές για τέλη ύδρευσης, ώστε να έχουν όλοι την ίδια γνώση. Δεν έχει καμία σχέση με διαγραφές.

Έχει κατασκευασμένα και τεχνηέντως απαλειφθεί ότι είναι έγγραφο του υπουργείου και έχει παρουσιασθεί ως δική μου γνωμοδότηση, με το όνομά μου και τον τίτλο μου στο κάτω μέρος του e-mail. Προφανώς για να εξυπηρετήσει τους όποιους στόχους έχει στο μυαλό του το χρησιμοποίησε ο αποδέκτης του e-mail”.

 

Πηγή RealVoice

N Παμπρή