Τουρισμός

Jet2holidays: Έξαρση των κρατήσεων για οικογενειακές διακοπές – χιλιάδες δωρεάν παιδικές θέσεις το Σαββατοκύριακο

Εκατοντάδες χιλιάδες δωρεάν θέσεις για διακοπές των παιδιών στις σχολικές διακοπές του 2024 πρόσθεσε στο πρόγραμμά της η Jet2holidays, ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός πράκτορας του Ηνωμένου Βασιλείου, την Παρασκευή ενόψει της διαφαινόμενης αυξημένης ζήτησης αυτό το  Σαββατοκύριακο.

Η αύξηση αυτή προστίθεται στις εκατομμύρια θέσεις στο πρόγραμμα Free Child Place Holidays, που είναι ήδη διαθέσιμες. Αυτό σημαίνει ότι η Jet2holidays προσφέρει φέτος τις περισσότερες δωρεάν διακοπές στο Child Place από ποτέ.

Ο τουρ οπερέιτορ αναμένει αυτό το Σαββατοκύριακο έξαρση των κρατήσεων για οικογενειακές διακοπές, καθώς παραδοσιακά οι κρατήσεις αυξάνονται το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά το άνοιγμα των σχολείων από τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Όπως ανέφερε η Jet2holidays το θερινό πρόγραμμα (Summer 24), που είναι το μεγαλύτερο καλοκαιρινό πρόγραμμα της εταιρείας στην ιστορία, καταγράφει καλές πωλήσεις αυτή την εποχή.

Ο Όμιλος Jet2.com και Jet2holidays έχουν πάνω από 17 εκατομμύρια θέσεις προς πώληση σε 60 προορισμούς στο πρόγραμμα Summer 24. Ως αποτέλεσμα αυτού του διευρυμένου προγράμματος, η Jet2 θα εκτελεί πάνω από 420 δρομολόγια, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 50 που είναι ολοκαίνουργια, από τα 11 αεροδρόμιά της στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτό το καλοκαίρι.

Οι προορισμοί που είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς αυτή την εποχή περιλαμβάνουν τις Καναρίους Νήσους, τις Βαλεαρίδες, την ηπειρωτική Ισπανία, την Τουρκία, την Ελλάδα, την Κύπρο, την Πορτογαλία, την Ιταλία, τη Μάλτα και τη Βουλγαρία. 

Για να βοηθήσει τους πελάτες της να βρουν την καλύτερη προσφορά, η Jet2holidays ξεκίνησε μια έκπτωση στις κρατήσεις από την Boxing Day (26 Δεκεμβρίου) 50 £ ανά άτομο  για όλες τις διακοπές. Ο τουρ οπερέιτορ ανακοίνωσε επίσης ότι οι πελάτες με λογαριασμό MyJet2 μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικές προσφορές – με έκπτωση 60 £ ανά άτομο όλες τις αργίες.

Η προσφορά σημαίνει ότι τα ζευγάρια μπορούν να εξοικονομήσουν 100 £ εάν κάνουν κράτηση μέσω του ιστότοπου Jet2holidays ή του κέντρου επικοινωνίας (120 £ έκπτωση για τα μέλη του MyJet2) και μια τετραμελής οικογένεια μπορεί να εξοικονομήσει 200 ​​£ σε μια απόδραση (240 £ για τα μέλη του MyJet2).

Ο Steve Heapy, Διευθύνων Σύμβουλος της Jet2.com και της Jet2holidays δήλωσε:

“.Με τα σχολεία να επιστρέφουν αυτή την εβδομάδα, βλέπουμε τη ζήτηση για οικογενειακές διακοπές να αυξάνεται καθώς οι άνθρωποι προγραμματίζουν και κάνουν κράτηση για τις διακοπές τους. Περιμένουμε έξαρση της ζήτησης από αυτό το Σαββατοκύριακο, γι’ αυτό και έχουμε βάλει εκατοντάδες χιλιάδες επιπλέον δωρεάν διακοπές στο Child Place, που σημαίνει ότι ποτέ δεν είχαμε τόσες πολλές δωρεάν διακοπές στο Child Place”.

Ο ίδιος παρότρυνε τους πελάτες του Ομίλου να σπεύσουν να επωφεληθούν από αυτή την προσφορά, καθώς η χωρητικότητα δεν είναι ατελείωτη.

 

tornosnews