Τουρισμός

Ρόδος: Ξεκινούν οι αιτήσεις επαναπρόσληψης για τους ξενοδοχοϋπαλλήλους

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, διανύοντας τον τελευταίο μήνα των επαναπροσλήψεων ενημερώνει τα μέλη του, ότι οι επαναπροσλήψεις θα διεξάγονται εως την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου. Επιπλέον ενημερώνει ότι με το πέρας των εορτών, τα γραφεία του σε Ρόδο και Αφάντου επαναλειτουργούν κανονικά από σήμερα 3 Ιανουαρίου 2024.

Υπενθυμίζουμε ότι το Σωματείο πέρα από την υποβολή των επαναπροσλήψεων συνεχίζει να εξυπηρετεί τα μέλη του για την υποβολή αιτήσεων για επιδότηση και δήλωση παρουσίας στην ΔΥΠΑ (τέως ΟΑΕΔ) αλλα και για την υποβολή αιτήσεων στο επιδοτούμενο σεμινάριο των εργαζομένων στον τουρισμό.

 

Λειτουργία γραφείων Δευτέρα-Παρασκευή:

Ωράριο

Ø Γραφείο Σωματείου Ρόδο (ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, Στεφ. Καζούλη 30) 8:00-14:30

 

Ø Παράρτημα Σωματείου Αφάντου (Πλατεία Αφάντου, εντός του Δημαρχείου Αφάντου -), με ωράριο λειτουργίας 08:30-14:00 .

 

Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να ασκήσουν το δικαίωμα τους στην επαναπρόσληψη και για τον οποιονδήποτε λόγο αδυνατούν να προσέλθουν αυτοπροσώπως στο Σωματείο μας μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας ώστε να ενημερωθούν για τους εναλλακτικούς τρόπους υποβολής της επαναπρόσληψης.

 

Επισημαίνουμε, στους συναδέλφους που επιθυμούν να κάνουν αίτηση επαναπρόσληψης και η συνδρομή 2024 προς το Σωματείο μας παρακρατήθηκε από τον μισθό τους κατά την σεζόν 2023, ότι οφείλουν είτε να προσέλθουν στο γραφείο του Σωματείου μας είτε να επικοινωνήσουν μαζί μας.

 

Περισσότερες Πληροφορίες:

Τηλ. 2241032220 E-mail: sksrodou@gmail.com