Δήμος

Δήμαρχος Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης: «Θα είμαστε η Δημοτική Αρχή των έργων»

ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΚΛΙΜΑ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

 

«Οι πόρτες του Δημαρχείου θα είναι πάντα ανοικτές, όπως είναι σήμερα» δήλωσε ο Δήμαρχος Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης απευθυνόμενος στους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας και στους παρευρισκόμενους στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δημαρχιακού Μεγάρου, κατά την πρώτη ημέρα ανάληψης καθηκόντων των μελών της νέας Δημοτικής Αρχής, την 1η Ιανουαρίου 2024.

Το «παρών» στην εγκατάσταση της νέας Δημοτικής Αρχής Ρόδου, εκτός από τους Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας, έδωσαν ο Βουλευτής της ΝΔ Μάνος Κόνσολας, οι Αντιπεριφερειάρχες Χρήστος Ευστρατίου, Νίκος Νικολής και Φιλήμονας Ζαννετίδης οι οποίοι απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό ευχόμενοι καλή θητεία στον Δήμαρχο και στη νέα Δημοτική Αρχή, Πρόεδροι και Μέλη Τοπικών Συμβουλίων, μέλη της παράταξης του Δημάρχου και αρκετός κόσμος.

«Σήμερα είναι μία ημέρα χαράς για όλους εμάς, ημέρα μεγάλης ευθύνης και το γνωρίζουμε. Η ευθύνη για τα επόμενα πέντε χρόνια είναι πολύ μεγάλη και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι αυτό εδώ το κτήριο αλλά και όλο το νησί θα είναι σαν το δεύτερο σπίτι μας. Η επιθυμία των πολιτών να επιλέξουν μια νέα Δημοτική Αρχή για να παράγει έργο το οποίο θα είναι ισάξιο των προσδοκιών ενός νησιού όπως η Ρόδος, αποτελεί μεγάλη ευθύνη και μεγάλη τιμή για όλους εμάς και αυτό καλούμαστε να κάνουμε. Ο κόσμος κουράστηκε από λόγια, εμείς θα είμαστε η Δημοτική Αρχή των έργων», είπε μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Ρόδου απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους.

Στη συνέχεια ο Αλέξανδρος Κολιάδης εγκαταστάθηκε και επισήμως στο Γραφείο του Δημάρχου όπου δέχθηκε δώρα και ευχές από μέλη της παράταξής του, συνεργάτες του αλλά και πολίτες που έσπευσαν να συγχαρούν τόσο τον ίδιο όσο και τα μέλη της νέας Δημοτικής Αρχής  για την ανάληψη και επισήμως των καθηκόντων τους.