Περιφέρεια

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, στην ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου

Στη σημασία της συνεργασίας έδωσε έμφαση ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, κατά την τελετή ορκωμοσίας, χθες, του νέου Δημάρχου Ρόδου Αλέξανδρου Κολιάδη και των μελών του Δημοτικού και των Τοπικών Συμβουλίων, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας.

“Συνεργασία όχι στην βάση συγκυριών ή προσωπικών σχέσεων, που ενίοτε μπορεί απο κάποιους να αξιοποιηθούν ως άλλοθι, αλλά στην βάση ισχυρής βούλησης και συνειδητής πολιτικής επιλογής”, όπως τόνισε.

Σε ανάρτησή του στα social media, ο Περιφερειάρχης αναφέρει:

“Στην τελετή ορκωμοσίας, χθες, του νέου Δημάρχου Ρόδου Αλέξανδρου Κολιάδη και των μελών του Δημοτικού και των Τοπικών Συμβουλίων, επανέλαβα όσα μας κράτησαν όρθιους τα τελευταία, δύσκολα, χρόνια.
Σχέδιο, καθαρο μυαλό, αντανακλαστικά, πολλή δουλειά και συνεργασία.
Συνεργασία όχι στην βάση συγκυριών ή προσωπικών σχέσεων, που ενίοτε μπορεί απο κάποιους να αξιοποιηθούν ως άλλοθι, αλλά στην βάση ισχυρής βούλησης και συνειδητής πολιτικής επιλογής. Ως απάντηση στην απαίτηση της κοινωνίας για αποτελέσματα.
Και μια Περιφέρεια που στέκεται στο ύψος μίας επίσης ισχυρής επιλογής για την συνεχή προώθηση λύσεων και παραγωγή καλών ειδήσεων, ήταν, είναι και θα παραμείνει στην υπηρεσία ενός τόπου που η αξία του και το μεγέθος του επιβάλει την συνεργασία.
Σε υπηρεσία άλλωστε είμαστε. Ολοι.
Τον τόπο μας και την κοινωνία του υπηρετούμε.
Καλή θητεία στον Δήμαρχο Αλέξανδρο Κολιάδη, με την δέσμευση ότι ο Δήμος Ρόδου είχε και θα συνεχίσει να έχει απέναντι του το κτίριο των καλών ειδήσεων και των λύσεων.”