Γ.Χατζημάρκος: "Η ανακατασκευή του Κόμβου Κολυμπίων είναι σε εξέλιξη Επόμενος στόχος, ο κόμβος στην περιοχή Λαδικού"
Περιφέρεια

Γ.Χατζημάρκος: “Η ανακατασκευή του Κόμβου Κολυμπίων είναι σε εξέλιξη Επόμενος στόχος, ο κόμβος στην περιοχή Λαδικού”

Συνεχίζονται οι εργασίες από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αποκατάστασης του κόμβου στα Κολύμπια.
Περιλαμβάνει αποκατάσταση ασφαλτικού τάπητα και νέους φωτεινούς σηματοδότες κυκλοφορίας.
O περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος με ανάρτηση του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης επισημαίνει τα εξής:
Οι καιρικές συνθήκες δεν είναι αυτές που θα θέλαμε, αλλά η περίοδος αυτή είναι η μόνη κατάλληλη για την εκτέλεση τέτοιας έκτασης έργων στην Εθνική Οδό Ρόδου-Λίνδου.
Η ανακατασκευή του Κόμβου Κολυμπίων είναι σε εξέλιξη, το έργο προχωρά κανονικά και πιστεύουμε να μπορέσουμε σύντομα να το ολοκληρώσουμε ώστε να περάσουμε στην ανακατασκευή του επόμενου κόμβου που είναι στόχος, αυτός στο ύψος της περιοχής Λαδικού.
Ζητούμε την κατανόηση και την προσοχή των οδηγών, σε κάθε περίπτωση είναι αναγκαία προϋπόθεση για την υλοποίηση αυτής της μορφής έργων.
Αυτό που τον Ιανουάριο οφείλουμε να ανοίξουμε, είναι το κεφάλαιο διαφημιστικές πινακίδες επιχειρήσεων και ειδικά αυτές που βρίσκονται εκατέρωθεν της οδού αλλά σε μεγάλη απόσταση από τις επιχειρήσεις που προβάλουν. Είναι σημαντικό να γίνει αντιληπτό στους συμπολίτες μας ότι οι συμπεριφορές όλων μετράνε και μέσω αυτών διαμορφώνεται το περιβάλλον που επηρεάζει την ζωή, επίσης όλων.