Ρόδος

Νικήτρια παράταξη η ΔΗ.ΚΙ.Ο στις εκλογές για το Οικονομικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου

Η παράταξη ΔΗ.ΚΙ.Ο στην οποία ηγείται ο Κωστής Ζωγραφίδης, κέρδισε τις  εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.

Ο κ. Κωστής Ζωγραφίδης με ανάρτηση του στα social media αναφέρει τα εξής:

«Στις χθεσινές εκλογές (10/12/2023) του Οικονομικού Επιμελητηρίου ο συνδυασμός της ΔΗ.ΚΙ.Ο, της οποίας έχω την τιμή να ηγούμαι τοπικά αναδείχθηκε για τρίτη συνεχόμενη φορά πρώτη στα Δωδεκάνησα!

Τόσο εγώ όσο και οι συνυποψήφιοι μου, ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναδέλφους μας που ψήφισαν μαζικά και ελεύθερα στις εκλογές αυτές και μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους.

Από την μεριά μας διαβεβαιώνουμε όλα τα μέλη του Ο.Ε.Ε Δωδεκανήσου ότι θα τιμήσουμε την ψήφο τους, όπως πράτταμε και τις προηγούμενες θητείες μας και θα βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα τους.

Ως συνδυασμός χαιρόμαστε ιδιαίτερα γιατί αναγνωρίζεται η σοβαρή δουλειά που κάνουμε στη Δωδεκάνησο προς όφελος των οικονομολόγων αλλά κυρίως προς όφελος της οικονομίας και της ευημερίας του τόπου μας!

Τέλος, θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω τα μέλη της ομάδας μου για την εμπιστοσύνη τους και να τους διαβεβαιώσω ότι όλοι θα φανούν χρήσιμοι στη θητεία που θα διανύσουμε παρέα.»