Περιφέρεια

Γ.Χατζημάρκος: “Η μείωση της κίνησης στους δρόμους είναι το έναυσμα για την έναρξη των εργασιών ανακατασκευής των τμημάτων που έχουν μελετηθεί και δημοπρατηθεί, όπως στην περίπτωση του Κόμβου Κολυμπίων της Εθνικής Οδού Ρόδου-Λίνδου”

Ξεκίνησαν οι εργασίες απο την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αποκατάστασης του κόμβου στα Κολύμπια. Περιλαμβάνει αποκατάσταση ασφαλτικού τάπητα και νέους φωτεινούς σηματοδότες κυκλοφορίας.
O περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος με ανάρτηση του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης επισημαίνει τα εξής:
Η μείωση της κίνησης στους δρόμους μας είναι το έναυσμα για την έναρξη των εργασιών ανακατασκευής των τμημάτων που έχουν μελετηθεί και δημοπρατηθεί, όπως στην περίπτωση του Κόμβου Κολυμπίων της Εθνικής Οδού Ρόδου-Λίνδου.
Το σημαντικότερο όμως για εμάς, σε αυτή την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, είναι η συνεχής ροή στην παραγωγή έργου παρά το γεγονός ότι απέχουμε, χρονικά, πολύ λίγο τόσο από εκλογές όσο και από την έναρξη της νέας θητείας.
Είναι σημαντικό γιατί σε όλα τα νησιά αλλά και στη διοίκηση, η επόμενη ημέρα δεν είχε τίποτα διαφορετικό. Καμία “κοιλιά” ή χαλάρωση. Μόνο δουλειά✌️