Τουρισμός

Η Jet2 επεκτείνει τη σεζόν του 2024 με επιπλέον 70.000 θέσεις (και προς 7 ελληνικούς προορισμούς- Ρόδος )

Ο Όμιλος Jet2.com και Jet2holidays επεκτείνει τη σεζόν του 2024 προσθέτοντας περίπου 70.000 θέσεις (και προς την Ελλάδα) τους φθινοπωρινούς μήνες.

Αναλυτικά, η επιπλέον χωρητικότητα καλύπτει την ηπειρωτική Ισπανία, τα Κανάρια Νησιά, τις Βαλεαρίδες, την Πορτογαλία, την Τουρκία, την Κροατία και την Ελλάδα από οκτώ αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Νέες πτήσεις προστέθηκαν από τα τέλη Σεπτεμβρίου έως τις αρχές Νοεμβρίου από τα αεροδρόμια Belfast International, Birmingham, East Midlands, Edinburgh, Glasgow, Leeds Bradford, Manchester και Newcastle.

Οι ελληνικοί προορισμοί είναι οι: Ηράκλειο, Ρόδος, Κως, Χαλκιδική, Κέρκυρα, Ζάκυνθος και Καλαμάτα.

Οι υπόλοιποι είναι οι: Λανθαρότε, Ντουμπρόβνικ, Φουερτεβεντούρα, Ίμπιζα, Κόστα ντε Αλμερία, Γκραν Κανάρια, Μενόρκα, Πάλμα, Ρέους, Τενερίφη, Σμύρνη, Μάλαγα, Αλικάντε, Αττάλεια και Νταλαμάν.

Ο διευθύνων σύμβουλος Steve Heapy δήλωσε:

«Βλέπουμε ισχυρή και διαρκή ζήτηση για το καλοκαίρι του ’24 σε όλους τους τομείς, με το τέλος του καλοκαιριού να αποδεικνύεται πολύ δημοφιλές.

«Ως ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός πράκτορας του Ηνωμένου Βασιλείου, αντιδράσαμε γρήγορα σε αυτή τη ζήτηση προσθέτοντας επιπλέον χωρητικότητα από τον Σεπτέμβριο έως τον Νοέμβριο για το καλοκαίρι του ’24.

Με ακόμη περισσότερες επιλογές και ευελιξία σε 24 ηλιόλουστους προορισμούς, δίνουμε στους παραθεριστές πολλές ευκαιρίες να ξεφύγουν με τις βραβευμένες πτήσεις και τις διακοπές μας.

Προσθέτοντας μια σειρά από προορισμούς για το τέλος της καλοκαιρινής σεζόν, δίνουμε στους πελάτες ακριβώς αυτό που θέλουν: να  ξεφύγουν και να απολαύσουν ένα τελευταίο κομμάτι ηλιόλουστων διακοπών ”

tornosnews