Ρόδος

Κλειστά τα καταστήματα της Ρόδου στις 14 Νοεμβρίου ημέρα εορτασμού του πολιούχου της Νεομάρτυρα Κωνσταντίνου του Υδραίου

Κλειστά θα είναι όλα τα καταστήματα της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου στις 14 Νοεμβρίου, καθώς αποτελεί ημέρα εορτασμού του πολιούχου της Νεομάρτυρα Κωνσταντίνου του Υδραίου.

Mε απόφαση που υπέγραψε ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χρήστος Ευστρατίου και κοινοποιείται στην Αστυνομική Διεύθυνση, στο Επιμελητήριο, στο Εργατικό Κέντρο, στον Εμπορικό Σύλλογο και τη Διεύθυνση Ανάπτυξης αναφέρονται τα εξής:

«ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ Την 14η Νοεμβρίου ημέρα εορτασμού του πολιούχου της δημοτικής κοινότητας Ρόδου Νεομάρτυρα Κωνσταντίνου του Υδραίου η οποία ορίζεται ως εξαιρέσιμος ημέρα δια την πόλη της Ρόδου εξομοιούμενη πλήρως με την Κυριακή σύμφωνα με το τ.Β.Δ. της 2.12.54 τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η απόφαση ισχύει για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός των ορίων της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου, και συγκεκριμένα για τα εμπορικά καταστήματα, τα καταστήματα τροφίμων, τα υπερκαταστήματα εταιρειών που δραστηριοποιούνται εντός της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου».