Εκδηλώσεις

Η εκδήλωση της ΑΜΚΕ «Ρόδος για τη Ζωή» την Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2023 στην πλατεία δημαρχείου

Λίγες μόνο μέρες έμειναν για τη μεγάλη εκδήλωση- θεσμό για το νησί της Ρόδου, που για 14η χρονιά πραγματοποιείται την 1η Κυριακή του Νοεμβρίου, στις 5 Νοεμβρίου, στην πλατεία δημαρχείου.

Η Ρόδος αγκαλιάζει ξανά την εκδήλωση της ΑΜΚΕ «Ρόδος για τη Ζωή» με τα μηνύματα στήριξης να έρχονται από παντού! Φορείς, σχολεία, επιχειρήσεις, ιδιώτες, μικροί, μεγάλοι, όλοι για έναν σκοπό που δεν είναι άλλος από την αγορά μηχανήματος για το νοσοκομείο του νησιού μας που αφορά την πρόληψη ή την καταστολή του καρκίνου.

Για αυτή τη χρονιά, στόχος είναι η  αγορά ενός μηχανήματος Fibroscan, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί από τις Παθολογικές κλινικές του Γ.Ν. Ρόδου, και το οποίο συνδέεται με την πρόληψη ηπατοκυτταρικού καρκινώματος, το κόστος του οποίου ανέρχεται στις 64.5οο ευρώ.

Η προσπάθεια της ΑΜΚΕ «Ρόδος για τη Ζωή», συνεχίζει να έχει τη στήριξη και τη βοήθεια του συνόλου της τοπικής κοινωνίας της Ρόδου και όχι μόνο, καθώς μπλούζες της φετινής εκδήλωσης διατίθονται από άκρη- σε άκρη σε όλο το νησί της Ρόδου, αλλά και σε νησιά της Δωδεκανήσου, όπως η Κως, η Κάρπαθος, η Λέρος κ.α. και την υπόλοιπη Ελλάδα σε πόλεις όπως η Πρέβεζα, η Θεσσαλονίκη, η Κρήτη. Ενώ μάλιστα οι μπλούζες μας έφθασαν σε χώρες όπως Βέλγιο, Αγγλία, Δανία, Τουρκία, Γερμανία!

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, οι Ροδίτες θα ενώσουν για μια ακόμη χρονιά τις δυνάμεις τους προκειμένου να επιτευχθεί και ο φετινός στόχος, αποδεικνύοντας πως πάντοτε για το κοινό καλό γινόμαστε όλοι μια γροθιά!

Για τις επόμενες μέρες, το βασικό σημείο διάθεσης των μπλουζών, είναι όπως κάθε χρόνο ο πεζόδρομος Πλαστήρα (πεζόδρομος Ακταίον), ενώ τα ωράρια που το βρίσκετε ανοιχτό είναι καθημερινά 10:00-13:00 και 17:00- 20:00, ενώ το Σάββατο 4 Νοεμβρίου το περίπτερο θα είναι ανοιχτό όλη μέρα.  Για ομαδικές παραγγελίες μέσω viber στο 6943808733 ή με email στο rhodesforlife2021@gmail.com.

Φέτος, η συμμετοχή των συμπολιτών μας στην όμορφη αυτή γιορτή μας στην πλατεία δημαρχείου αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και οι χιλιάδες κόσμου να πραγματοποιήσει το καθιερωμένο περπάτημα μέσα από την Τάφρο της Παλιάς Πόλης φορώντας τη γαλανή για τη φετινή χρονιά μπλούζα.