Πολιτική

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023: Νέος δήμαρχος Ρόδου ο Αλέξανδρος Κολιάδης Υπερίσχυσε στον δεύτερο γύρο του νυν δημάρχου, Αντώνη Καμπουράκη

 

Νέος δήμαρχος Ρόδου εξελέγη σήμερα ο Αλέξανδρος Κολιάδης, ο οποίος υπερίσχυσε στον δεύτερο γύρο του νυν δημάρχου Ρόδο, Αντώνη Καμπουράκη.

Ο κ. Κολιάδης συγκέντρωσε 25.571 ψήφους και ποσοστό 57,96%, ενώ ο κ. Καμπουράκης συγκέντρωσε 18.548 ψήφους και ποσοστό 42,07%.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Καμπουράκης συνεχάρη τον κ. Κολιάδη για την εκλογή του και ευχαρίστησε τα στελέχη, τα μέλη και τους εθελοντές τού συνδυασμού του για τον τίμιο αγώνα που έδωσαν.

Αλέξανδρος Κολιάδης: “Η νίκη είναι δική σας, η νίκη είναι των Ροδιτών – Είπαμε ενωμένοι αλλάζουμε, και το κάναμε πράξη όλοι μαζί σαν ένα!”

“Η νίκη είναι δική σας, η νίκη είναι των Ροδιτών. Είπαμε Ενωμένοι Αλλάζουμε και το κάναμε πράξη όλοι μαζί σαν ένα!”, ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Αλέξανδρου Κολιάδη ο οποίος απευθυνόμενος προς τον ροδιακό λαό σε δήλωση που εξέδωσε στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους όσοι τον υποστήριξαν, αλλά και την αισιοδοξία του για το μέλλον του νησιού.

Υπενθυμίζουμε, πως σύμφωνα με τα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών, ο κ. Κολιάδης έλαβε ποσοστό 57,96% στη σημερινή εκλογική αναμέτρηση, στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Κολιάδη:

Θέλω να ευχαριστήσω τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μου για την αποψινή μεγάλη νίκη.

Η νίκη είναι δική σας, η νίκη είναι των Ροδιτών.

Είπαμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ και το κάναμε πράξη όλοι μαζί σαν ΕΝΑ!

Όπως κάναμε σε όλη τη διάρκεια του αξιοπρεπή αγώνα μας.

Η επόμενη ήμερα μας βρίσκει όλους μαζί ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ όπως θα είμαστε όλοι οι Ροδίτες στη νέα σελίδα που γύρισε η Ρόδος μας.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ κάναμε την ΑΛΛΑΓΗ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ θα πορευτούμε ΣΑΝ ΕΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για τη Ρόδο μας.

Νέος δήμαρχος Ρόδου αναδείχθηκε από τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών ο Αλέξανδρος Κολιάδης, με ποσοστό 57,96%  έναντι του 42,04% που κατάφερε να συγκεντρώσει ο Αντώνης Καμπουράκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών (τα επίσημα αποτελέσματα αναμένεται να επικυρωθούν και να ανακοινωθούν από το Πρωτοδικείο της Ρόδου) το αποψινό αποτέλεσμα έχει ως εξής:

 

Οι πανηγυρισμοί στο εκλογικό κέντρο του κ. Κολιάδη, καλά κρατούν μέχρι αυτή την ώρα. Ενδεικτικές είναι οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η Ροδιακή:

 

Φωτο Ροδιακή