Πολιτική

Βαγγέλης Μανδρακός: “Δεν θα παραστήσω τον Πόντιο Πιλάτο και δεν θα “νίψω τας χείρας μου”. Καλή ψήφο!

Στο πλευρό του Αλέξανδρου Κολλιάδη τάσσεται  ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Νίκου Γερονικόλα κος Βαγγέλης Μανδρακός

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε  αναφέρει τα εξής :

Αγαπητοί μου συμπατριώτες.Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά και ιδιαίτερα εκείνους που με τίμησαν με σταυρό προτίμησης, για την αγάπη σας, την εμπιστοσύνη σας και τη στήριξή σας στο πρόσωπό μου. Υπόσχομαι ότι θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να ανταποκριθώ στο ρόλο μου, στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Έναν ρόλο που σκοπεύω να υπηρετήσω με εντιμότητα, συνέπεια και σταθερότητα, με μοναδικό κριτήριο το γενικότερο συμφέρον του νησιού και της κοινωνίας. Δεν μου ταιριάζει ο ρόλος του Πόντιου Πιλάτου, η λογική της υπεκφυγής και της διατήρησης των ισορροπιών.Από την αρχή στρατεύτηκα σε μια παράταξη με σκοπό να αλλάξει η σημερινή δημοτική αρχή, να φύγει ένας αποτυχημένος δήμαρχος και να αναλάβει η παράταξη μας την διοίκηση του Δήμου. Μετά το αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής, εξακολουθώ να πιστεύω στον ίδιο στόχο και θα αγωνιστώ με την ίδια αποφασιστικότητα παραμένοντας συνεπής και σταθερός στις απόψεις μου.

Η ανακοίνωση της παράταξής μας που προέκυψε μετά από διαβούλευση, είναι πολιτικώς ορθή και εκφράζει έναν συγκερασμό απόψεων των μελών μας και η οποία με καλύπτει. Στο πλαίσιο αυτής της ανακοίνωσης, επιθυμώ κι εγώ να εκφράσω την προσωπική μου, πολιτική άποψη κατά συνείδηση.Ο σημερινός δήμαρχος ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ, πρέπει να χάσει στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.Τον Αλέξανδρο Κολιάδη δεν τον γνωρίζω καλά. Γνωρίζω όμως καλά τον δήμαρχο των τελευταίων 4 ετών, της αποτυχίας και τον εκφραστή μιας άθλιας νοοτροπίας που αντιμετωπίζει τους πολίτες ως ραγιάδες που δεν έχουν αξιοπρέπεια, ιδανικά και αρχές και των οποίων προσπαθεί να εξαγοράσει την ψήφο τους, την άποψή τους, με διάφορους τρόπους που δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική.

Δεν πρόκειται να υποταχθώ ή να προσκυνήσω σε καθεστωτικές αντιλήψεις με άθλιες μεθοδεύσεις. Δεν πρόκειται να μείνω απαθής ή να τηρήσω ίσες αποστάσεις από την αναγκαστική επιλογή που έχω να κάνω την ερχόμενη Κυριακή. Δεν θα μείνω στο σπίτι, αλλά θα πάω να ασκήσω το εκλογικό μου δικαίωμα πρωτίστως ως πολίτης που αγαπώ τον τόπο μου αλλά και ως εκλεγμένος πλέον δημοτικός σύμβουλος.

Δεν θα ψηφίσω λευκό ή άκυρο αλλά θα στηρίξω την υποψηφιότητα που είναι απέναντι σε όσα εγώ απεχθάνομαι και καταδικάζω.Προτρέπω τους συμπολίτες μου να κάνουν το ίδιο. Η αποχή και το λευκό- άκυρο δεν είναι λύση. Λειτουργούν υπέρ του ισχυρότερου συνδυασμού.Αγαπητοί μου συμπατριώτες, είναι για μένα και υποχρέωση και καθήκον να σας γνωστοποιήσω χωρίς φόβο και χωρίς πάθος, την πολιτική μου άποψη για το δίλημμα της ερχόμενης Κυριακής.

Δεν θα παραστήσω τον Πόντιο Πιλάτο και δεν θα “νίψω τας χείρας μου”.Καλή ψήφο!”