Πολιτική

Ν. Γερονικόλας: “Οι ψηφοφόροι μας και τα 343 μέλη της παράταξής μας δεν καθοδηγούνται και δεν χειραγωγούνται. Την προσεχή Κυριακή θα ψηφίσουν κατά συνείδηση”

Δεν δίνει τελικά “γραμμή” στην παράταξη και τους ψηφοφόρους του ο Νίκος Γερονικόλας, τους οποίους καλεί να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν κατά συνείδηση.

Σε Δελτίο Τύπου που η παράταξη έδωσε στη δημοσιότητα, αναφέρονται τα εξής:

 

Νίκος Γερονικόλας: θα είμαστε η ισχυρή φωνή της αντιπολίτευσης για το νησί μας

Σήμερα ο Δήμος Ρόδου βρίσκεται στο κατώφλι μιας δύσκολης περιόδου, με προκλήσεις ιδιαίτερα απαιτητικές.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει η ανάγκη μιας αποτελεσματικής δημοτικής αρχής. Για να είναι αποτελεσματική μια δημοτική αρχή, έχει ανάγκη από μια δυνατή φωνή από την πλευρά της αντιπολίτευσης.

Ως παράταξη λάβαμε ευρεία στήριξη που εκφράστηκε από το 24% των συνδημοτών μας. Το ποσοστό αυτό είναι ιδιαιτέρως τιμητικό και μας γεμίζει με ευθύνη για τη συμμετοχή μας στα κοινά του Δήμου της Ρόδου. Η θέση για την οποία μας εξέλεξε ο λαός της Ρόδου βρίσκεται στην αντιπολίτευση και αυτή τη θέση θα υπηρετήσουμε.  Με τον Νίκο Γερονικόλα επικεφαλής, θα υπηρετήσουμε τον Δήμο Ρόδου, με σοβαρότητα, με υπευθυνότητα και με ειλικρίνεια.

Ως παράταξη, θα είμαστε η φωνή της λογικής στο Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου. Εάν συμφωνούμε με ένα θέμα, τότε θα το προσυπογράφουμε και θα το υποστηρίζουμε. Εάν διαφωνούμε, θα υποστηρίζουμε την αντίθεσή μας μέχρι τέλους. Με την εποικοδομητική αντιπολίτευσή μας θα επιδιώκουμε το καλό και το σωστό για την κοινωνία  και το νησί της Ρόδου.

Στο ερώτημα, εάν θα υποστηρίξουμε Καμπουράκη ή Κολιάδη, στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών της Ρόδου, εμείς απαντούμε:

Παραμένουμε σταθεροί και αταλάντευτοι στις προεκλογικές μας δηλώσεις. Η άποψή μας για τον κάθε ένα από τους δύο υποψήφιους ήταν ξεκάθαρη στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Η άποψή μας παραμένει ίδια, όπως παραμένουν ίδιες οι  θέσεις και οι αξίες μας.

Οι ψηφοφόροι μας και τα 343 μέλη της παράταξής μας είναι νοήμονες προσωπικότητες, με κρίση, που δεν καθοδηγούνται και δεν χειραγωγούνται. Την προσεχή Κυριακή, μόνοι τους και μόνες τους θα αποφασίσουν τι θα ψηφίσουν, κατά συνείδηση και καθένας ξεχωριστά θα αναλάβει και την ευθύνη της ψήφου του. Αυτή είναι η πραγμάτωση της δημοκρατίας και αυτήν την αρχή υποστηρίζουμε ως παράταξη.

Το μήνυμα για τον δεύτερο γύρο των εκλογών είναι μόνο ένα:

Όλες και όλοι οι δημότες της Ρόδου να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν. Η αποχή δεν είναι επιλογή.