Περιφέρεια

Μαρία Καμμά: Ο Χατζημάρκος έχει βάλει πλάτη για την Τήλο και για το “Zero West”

Θερμή υποδοχή επεφύλαξε η Τήλος στον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από αυτό. Η δήμαρχος Μαρία Καμμά-Αλειφέρη και οι κάτοικοι του νησιού εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους στην περιφερειακή αρχή και προσωπικά στον Γιώργο Χατζημάρκο, γιατί έβαλε πλάτη για να είναι σήμερα η Τήλος το πρώτο νησί παγκοσμίως με μηδενικά απόβλητα. Πιστοποιημένο νησί!!! 

Ανά πάσα στιγμή βρίσκεστε στο πλευρό μας και όχι μόνο σε εμάς αλλά σε όλα τα νησιά , είπε η δήμαρχος Τήλου. Δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε σένα και στις υπηρεσίες σου, τόνισε η κ. Καμμά.

Ο περιφερειάρχης ανακοίνωσε πως από 1η Ιανουαρίου του 2024, η περιφέρεια θα αναλάβει εξ ολοκλήρου το κόστος να συνεχιστεί το πρόγραμμα Zero West και να μπορέσει το νησί να συνεχίσει στο δρόμο της ανάπτυξης που έχει χαράξει και πρωτοπορεί διεθνώς και διαφημίζει την Ελλάδα και το Νότιο Αιγαίο. Είναι μια τεράστια επιτυχία το Zero West για την Ελλάδα και είμαστε περήφανοι για αυτό στο Νότιο Αιγαίο, όπως θα πρέπει αν είναι περήφανοι οι Τηλιακοί, είπε ο περιφερειάρχης δίνοντας ευθέως τα εύσημα στην δημοτική αρχή που έδειξε πως έχει ανοιχτούς ορίζοντες και όραμα για τον τόπο

 

otavoice.gr