Πολιτική

Ξεκάθαρο μήνυμα Αλλαγής και Νίκης στην πρώτη προεκλογική εκδήλωση του υποψηφίου δημάρχου Ρόδου Αλέξανδρου Κολιάδη

Ξεκάθαρο μήνυμα Αλλαγής και Νίκης την Κυριακή 8 Οκτωβρίου εξέπεμψαν από το ΡΟΔΟΝ εκατοντάδες Ροδίτες που παραβρέθηκαν στην πρώτη προεκλογική εκδήλωση της παράταξης «Ενωμένοι Αλλάζουμε»!

Στην πρώτη προεκλογική εκδήλωση του υποψηφίου δημάρχου Ρόδου Αλέξανδρου Κολιάδη για την παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του συνδυασμού του, οι συμπολίτες και οι συμπολίτισσές μας έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα Αλλαγής, δίνοντάς του με την παρουσία τους ψήφο εμπιστοσύνης για την επόμενη ημέρα στον Δήμο Ρόδου.

 

 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου και επικεφαλής της παράταξης «ΕΝ.Α -Μαζί Για τη Ρόδο» αφού ευχαρίστησε τους υποψηφίους συμβούλους της παράταξής του για την συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο όπως επίσης και τον συνιδρυτή της παράταξης και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Βάιο Καλοπήτα, ευχαρίστησε και τους εκατοντάδες Ροδίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του.

Κατά την ομιλία του έδωσε το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει ως δήμαρχος Ρόδου, με έμφαση στον Ανθρωπο και στις ανάγκες του. «Πρέπει να κοιτάζουμε τον συνάνθρωπο στα μάτια και πραγματικά να ακούμε το πρόβλημά του. Το γραφείο μας πρέπει να είναι έξω στους δρόμους, στα χωριά. Ενωθήκαμε απόψε εδώ σ’ αυτόν τον χώρο που ασφυκτιά και ξεχειλίζει από τη δύναμη και τη θέλησή σας ν’ αλλάξουμε οι ίδιοι και να αλλάξουμε όλοι μαζί τον τόπο κι αυτό θα κάνουμε» είπε, με τους παρευρισκόμενους να επιβεβαιώνουν με το παρατεταμένο χειροκρότημά τους το αίτημα για Αλλαγή στον Δήμο της Ρόδου.

 

 

«Δεν ερχόμαστε να γίνουμε οι διαχειριστές του Δήμου, των υπηρεσιών και των γραφείων του. Ερχόμαστε να κάνουμε πολιτική με την αλήθεια μας, με την αλήθεια των συμπολιτών μας, των συγχωριανών μας. Να κάνουμε πολιτική με σχέδιο που κάθε του βήμα θα το κουβεντιάζουμε μαζί με όλους τους συμπολίτες και τις

συμπολίτισσές μας. Όχι μέσα από προσκλήσεις για να έρθουν να μας βρουν και να μας ακούσουν εντός των τειχών του Δημαρχείου. Εμείς θα πάμε να τους βρούμε, στους δρόμους, στις πλατείες, στα χωριά, στους χώρους εργασίας. Να κάνουμε πολιτική με εντιμότητα, με επιχειρήματα και διαφάνεια που θα κάνει τον Δήμο μας, κάθε μέρα πιο πλούσιο και δυνατό. Με συνέργειες και συνεργασίες, αταλάντευτοι και ενωμένοι στα δίκαια αιτήματα της Ρόδου», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου που χρειάστηκε πολλές φορές να διακόψει και να ευχαριστήσει τους παρευρισκόμενους για τα χειροκροτήματα και τις επευφημίες τους.

 

Αναφερόμενος στην βασική πρόκληση της πορείας του στην Αυτοδιοίκηση ο Αλέξανδρος Κολιάδης χρησιμοποίησε μια φράση του Μάνου Χατζηδάκι: «όταν το πρόσωπο του τέρατος σταματήσει να σε τρομάζει, πρέπει να αρχίσεις να φοβάσαι. Σημαίνει ότι αρχίζεις να του μοιάζεις Προτίμησα λοιπόν να απομακρυνθώ από το μόρφωμα που έπαιρνε μορφή τέρατος πάρα να το συνηθίσω…», είπε τονίζοντας ότι δεν ήθελε να περάσουν τα χρόνια και να συνειδητοποιήσει ότι το καλοκαίρι του 2023 χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία… Η ευκαιρία της Ανατροπής και της Αλλαγής στον Δήμο της Ρόδου.

«Δεν είμαστε εδώ τυχαία σήμερα. Μας ενώνει μια βαθύτερη ανάγκη να βάλουμε στο κέντρο της ζωής μας τον άνθρωπο. Το σημαντικό για όλους εμάς που ενωθήκαμε ξέρετε ποιο είναι; Οτι είμαστε άνθρωποι της κοινής λογικής που είναι ο εχθρός κάθε μεθόδευσης και σκοπιμότητας, και που μπορεί να εκθέσει τους αλαζόνες, τους πανούργους, τους σκοτεινούς ανθρώπους», τόνισε λέγοντας ότι ο πολιτικός του τόπου μας έχει μια σπουδαία πρόκληση, «να μας εμπνεύσει για να συντονιστούμε με την καταγωγή μας. Να συντονιστούμε με τις αξίες που είχαμε γενιές και γενιές και έκαναν τη Ρόδο μας σπουδαία. Δεν της αξίζει τίποτε λιγότερο από το σπουδαία! Ναι, Ενωμένοι Αλλάζουμε!».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης, κατέστησε σαφές σε όλους τους τόνους ότι η Ρόδος πρέπει να απεγκλωβιστεί από πολιτικές επιλογές και πρακτικές που δεν μπορούν να δημιουργήσουν το μέλλον που της αξίζει και κάλεσε τους Ροδίτες

να στείλουν μαζικά το μήνυμα για Αλλαγή την Κυριακή 8 Οκτωβρίου!