Τουρισμός

Η easyJet holidays επεκτείνει τη σεζόν στη Ρόδο μέχρι τον Νοέμβριο

Η easyJet holidays επεκτείνει το καλοκαιρινό της πρόγραμμα προς τη Ρόδο μέχρι και τον Νοέμβριο, με την απόφαση της εσωτερικής τουριστικής επιχείρησης της βρετανικής οικονομικής αεροπορικής εταιρίας να έρχεται, καθώς ο όμιλος TUI επέκτεινε επίσης την καλοκαιρινή του περίοδο στην Ελλάδα και την Τουρκία μέχρι ενδέκατο μήνα του τρέχοντος έτους.

Η κίνηση αυτή έρχεται καθώς το ελληνικό νησί ανακάμπτει από τις πυρκαγιές, που οδήγησαν στην εκκένωση των παραθεριστών τον Ιούλιο.

Τα επιπλέον πακέτα διακοπών της easyJet είναι διαθέσιμα από τα αεροδρόμια Μπρίστολ, Γκάτγουικ, Λούτον και  Μάντσεστερ του Ην. Βασιλείου.

Ο εμπορικός διευθυντής της εταιρίας, Paul Bixby, σχολίασε την απόφαση της easyJet λέγοντας: “Για πολλούς λόγους, η Ρόδος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους μας προορισμούς και με λύπη μας είδαμε τμήματα του πανέμορφου προορισμού να πλήττονται από πυρκαγιές αυτό το καλοκαίρι. Όμως, ήταν φανταστικό να βλέπουμε ότι η Ρόδος ανακάμπτει δυναμικά και οι παραθεριστές απολαμβάνουν και πάλι όλα όσα έχει να προσφέρει το νησί”.

Ο ίδιος δήλωσε ευτυχής, που η easyJet holidays διευρύνει την τουριστική σεζόν στη Ρόδο φέτος, υποστηρίζοντας, όπως είπε, περαιτέρω την ανάκαμψή της και συμβάλλοντας σε έναν πιο βιώσιμο τρόπο ταξιδιού.