Δήμος

Τσίκκης σε Γερονικόλα: Νίκο τα δάκρυα που έριχνε ο Βασιλάκης Καΐλας στις ταινίες μοιάζουν με γέλια μπροστά στα όψιμα δάκρυα σου για τον τόπο

Απάντηση του Προέδρου της ΔΕΥΑΡ Δημήτρη Τσίκκη, σε ανακοίνωση του υποψηφίου Δημάρχου Ρόδου, Νίκου Γερονικόλα:

 

Νίκο τα δάκρυα που έριχνε ο Βασιλάκης Καΐλας στις ταινίες μοιάζουν με γέλια μπροστά στα όψιμα δάκρυα σου για τον τόπο.
Μάλλον από την πολύ οργάνωση στην παράταξη σας αποδιοργανωθήκατε. Ας σοβαρευτούμε λοιπόν να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά και εσείς οργανωθείτε λίγο παραπάνω μπας και κάνουμε εκλογές όπως αξίζουν στον τόπο μας χωρίς μεγάλα λόγια και αερολογίες.

Για την ΔΕΥΑΡ
Έχουμε κατασκευάσει αρκετά έργα στον Άγιο Ισίδωρο και προσωπικά νοιώθω περήφανος γι αυτά, το κυριότερο είναι η γεώτρηση γιατί μέχρι τότε οι κάτοικοι εξυπηρετούσαν τις ανάγκες σε πόσιμο νερό από πηγή.
Έχουμε κατασκευάσει αρκετές εκατοντάδες μέτρα αρδευτικό δίκτυο και μέχρι σωλήνες σιδήρου έχουμε διαθέσει που τελικά κατέληξαν στην κατασκευή βοηθητικών κάγκελων.

Είναι δικαίωμα της επιχείρησης να δρα με τον τρόπο που θεωρεί ορθό, εφόσον πρόκειται για θέματα της αρμοδιότητας της και ας μην σας βολεύει.
Είναι χρέος του προέδρου να μην επιτρέπει να εκμεταλλεύεται ο υποψήφιος σας έργα τα οποία σχεδιάζουμε και εκτελούμε προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και όχι για τους προεκλογικούς σας σκοπούς.
Τα έργα μικρά ή μεγάλα ανήκουν στους πολίτες, εκτελούνται με προγραμματισμό και χρηματοδότηση της δευαρ γι αυτό λοιπόν πίστεψε με δεν θα ζητούσα την άδεια σου και ούτε την άδεια του αδικημένου υποψηφίου σου για το πως θα παραδώσουμε και θα κατασκευάσουμε τα έργα αυτά… κι ας μην σ αρέσει.

Είναι καθήκον μας να απομονώνουμε αυτόν που καπηλεύτηκε το έργο της δευαρ στον Άγιο Ισίδωρο για ίδιον και καθαρά ψηφοθηρικό όφελος.

 

Εξ όσον γνωρίζω αυτός που λέτε ότι τον αγνοήσαμε τον αδικήσαμε και δεν τον ενημερώσαμε (ναι καλά κατάλαβες Νίκο για τον Βασιλάκη Καΐλα λέω) τουρίστας είναι στο χωριό, είχε την υποχρέωση να είναι εκεί όταν παραδίδαμε τα υλικά, τι ήθελε ιδιαίτερη πρόσκληση?

Αν για την οργάνωση σου αυτός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος να πολιτεύεσαι και να αντιπολιτεύεσαι προεκλογικά τότε να έχεις την βεβαιότητα ότι το ζητούμενο θα το βρεις σίγουρα στις τομάτες τις πατάτες, επιπροσθέτως στους τριαντενούς αροήνους.

 

Για την ΔΕΣ ΡΟΔΑ
Καλά βρε Νίκο μου εσύ δεν ξέρεις και δικαιολογημένα μιας και τα λεωφορεία τα έβλεπες πάντα σαν μεγάλα βαμ βαμ που περνάνε από μπροστά σου, γιατί δεν ρώταγες τον υποψήφιο που έχεις στην οργάνωσή και είναι μέλος στο ΔΣ ΡΟΔΑ, θα σε ενημέρωνε με ποιες διαδικασίες γίνονται οι προσλήψεις στο δημόσιο.

Οι προσλήψεις λοιπόν στην ΔΕΣ ΡΟΔΑ γίνονται ως εξής…

 

1.Κάθε χρόνο τον Μάρτιο και ποτέ νωρίτερα αναμένουμε το υπουργείο Εσωτερικών και τον εκάστοτε υπουργό να υπογράψει απόφαση για τις προσλήψεις ορισμένου χρόνου.

Για να σε προλάβω πολλές φορές χρόνια τώρα προσπαθούν όλες οι δημοτικές αρχές ανα το πανελλήνιο να επισπεύσουν την διαδικασία και βρίσκουν τοίχο απ όλες τις κυβερνήσεις.

2.Αφού λοιπόν πάρουμε την απόφαση που μας επιτρέπει να κάνουμε αίτηση για πρόσληψη προσωπικού στέλνουμε την απόφαση του ΔΣ στο υπουργείο με τις θέσεις που χρειαζόμαστε με βάση το οργανόγραμμα της επιχείρησης και αναμένουμε πάλι έγκριση από το υπουργείο… μη φαντάζεσαι πολύ χρόνο κάνα μήνα… φτάσαμε δηλαδή στα τέλη Απριλίου.

 

3.Αφού παραλάβουμε την έγκριση για τις θέσεις που ζητήσαμε στέλνουμε την προκήρυξη στο ΑΣΕΠ για έγκριση πάλι… μη φαντάζεσαι πολύ καμιά 25αριά μέρες… φτάνουμε στα μέσα Μαΐου.

 

4.Δημοδιεύεις στην εφημερίδα και αρχίζουν να καταθέτουν οι ενδιαφερόμενοι τις αιτήσεις τους… ε βάλε να περιμένεις και καμιά εβδομάδα μπας και έρθει καμιά αίτηση με το ταχυδρομείο, ελέγχει το γραφείο προσωπικού τις αιτήσεις κατατάσσει τους επιτυχόντες και κάνει τις προσλήψεις… φτάσαμε στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου.

 

Έτσι έχει η δημόσια διοίκηση Νίκο μου δεν είναι ιδιωτική επιχείρηση να προσλαμβάνεις όποιον θέλεις όποτε θέλεις εσύ.
Σου προτείνω λοιπόν μαζί με την θεσμοθέτηση του υπεύθυνου της γειτονιάς να θεσμοθετήσεις και νέο νομοθετικό πλαίσιο για τις προσλήψεις στην δες ροδα για να γίνονται στην ώρα τους αφού εμείς αργούμε.