Δήμος

Αντώνης Καμπουράκης: “Ξεκάθαρη δέσμευση, ό,τι ήταν δάσος, παραμένει δάσος! Τελεία και παύλα”

“Καταφέραμε λοιπόν, να προστατέψουμε τις ανθρώπινες ζωές. Να προφυλάξουμε τη φήμη, του νησιού μας. Να γίνει, η Ροδίτικη Αλληλεγγύη, πρώτο θέμα, στα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Να έχουν ξεκινήσει μέτρα, για τους πληγέντες, που διαρκώς εμπλουτίζονται.

Και όλα αυτά, με μια Ξεκάθαρη Δέσμευση: Ό,τι ήταν δάσος, παραμένει δάσος! Τελεία και παύλα.” τονίζει ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης στον λογαριασμό του στα social media:

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημάρχου:

“Τον Ιούλιο ζήσαμε ένα εφιαλτικό δεκαήμερο, που άφησε μεγάλες πληγές, στο Φυσικό Περιβάλλον, στον Ζωικό Πλούτο, στις Καρδιές μας.
Σε αυτή την τραγωδία, ήμασταν όλοι μας, Στελέχη & Εργαζόμενοι του Δήμου, στην Πρώτη Γραμμή. Και με τη δική μας συμβολή, πραγματοποιήθηκε το τεράστιο έργο των εκκενώσεων, η περίθαλψη των πληγέντων, η φροντίδα των ζώων του νησιού μας, μαζί πάντα με τους συμπολίτες μας, που μας έκαναν περήφανους: Δείχνοντας το Καλό Πρόσωπο της Ρόδου, σε όλο τον κόσμο! Και στους οποίους, είμαι Πάντα ευγνώμων.
Καταφέραμε λοιπόν, να προστατέψουμε τις ανθρώπινες ζωές. Να προφυλάξουμε τη φήμη, του νησιού μας. Να γίνει, η Ροδίτικη Αλληλεγγύη, πρώτο θέμα, στα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Να έχουν ξεκινήσει μέτρα, για τους πληγέντες, που διαρκώς εμπλουτίζονται.
Και όλα αυτά, με μια Ξεκάθαρη Δέσμευση: Ό,τι ήταν δάσος, παραμένει δάσος! Τελεία και παύλα.”