Δήμος

Εκδήλωση με θέμα “Οδική Ασφάλεια και Βιώσιμη Κινητικότητα”

O Δήμος Ρόδου και το Τμήμα Οδικής Ασφάλειας σε συνεργασία με το Ι.ΜΕΤ. (Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας & Δικτύων Μεταφορών), προσκαλεί το κοινό της Ρόδου σε εκδήλωση, που διοργανώνουν οι προαναφερόμενοι φορείς στο νησί της Ρόδου. Το θέμα της εκδήλωσης είναι «Οδική Ασφάλεια και Βιώσιμη Κινητικότητα».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρονται τα εξής:

«Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί 16-19 Σεπτεμβρίου 2023 (4 ημέρες) στη Νέα Μαρίνα Ρόδου, έχει αντικείμενο την ενημέρωση του κοινού σε θέματα οδικής ασφάλειας χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες, εξοπλισμό ψηφιακής προσομοίωσης (σενάρια ατυχημάτων, χρόνοι αντίδρασης κλπ), βιωματική μάθηση (προσομοιωτής σύγκρουσης αλλά και ανατροπής οχήματος), σύντομα σεμινάρια κ.α.
Παράλληλα, θα λειτουργεί στον ίδιο χώρο έκθεση ηλεκτροκίνησης με αυτοκίνητα, σκούτερ / μοτοσικλέτες, οχήματα μικροκινητικότητας, ποδήλατα, φορτιστές, μέσα ατομικής προστασίας (κράνη, παιδικά καθίσματα κλπ) και ό,τι άλλο σχετικό.

Στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης, μπορείτε να συμμετέχετε παρουσιάζοντας – εκθέτοντας ηλεκτροκίνητα οχήματα ή και ποδήλατα από την γκάμα της εταιρίας σας και διαθέτοντας όσα θέλετε για Test-Drive, ούτως ώστε να γνωριστεί το κοινό με την ηλεκτροκίνηση.

Παρών θα είναι και ο Π.Ο.Ρ. Ροδήλιος με πίστα ποδηλατικής δεξιοτεχνίας για παιδιά.

Για την δήλωση συμμετοχής ως εκθέτες οχημάτων ή/και εξοπλισμού σχετικού με την οδική ασφάλεια και την βιώσιμη κινητικότητα, σας παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6980063800.