Ρόδος

Ακυρώνεται το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού

Ακυρώνεται το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού λόγω μη χρηματοδότησης από τις τοπικές αρχές, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η οργανωτική επιτροπή.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συμμετέχοντες, χορηγοί, φίλοι και εκθέτες του 4ου Διεθνούς Φεστιβάλ Θαλάσσιου τουρισμού (ISTF),Με λύπη σας ενημερώνουμε ότι λόγω άρνησης χρηματοδότησης και στήριξης του έργου μας από τις τοπικές αρχές, παρά τις εγγυήσεις για το αντίθετο όλο το διάστημα της προετοιμασίας του event (από τον Δεκέμβριο 2022) έχει ως αποτέλεσμα την μη εκπλήρωση των απαιτούμενων προδιαγραφών που είχαμε θέσει για την διεξαγωγή των εκδηλώσεων μας, τόσο για το κοινό όσο και για τους εκθέτες/χορηγούς που συμμετέχουν, με αποτέλεσμα το προγραμματισμένο για τα τέλη Σεπτεμβρίου Φεστιβάλ για το 2023 να ματαιωθεί. Λυπούμαστε που καλούμαστε να πάρουμε ως οργανωτική επιτροπή μια τόσο επώδυνη για εμάς και τον τόπο απόφαση αλλά δυστυχώς ήταν μη αναστρέψιμη.

Η διοργάνωση ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στο διάστημα μεταξύ 29/09 και 01/10/2023, στη Μαρίνα Μανδρακίου. Οι τελευταίες 3 διοργανώσεις φιλοξένησαν αθροιστικά 29.000 επισκέπτες (προερχόμενους από 70 χώρες), πάνω από 75 εκθέτες και κάλυψη από πάνω από 100 διεθνή και εγχώρια ΜΜΕ. Οι διοργανώσεις βραβεύτηκαν και ξεχώρισαν στα Tourism Awards (2020-Χάλκινο, 2021-ασημένιο, 2022-Χρυσό βραβείο)Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2024.

*Η επιστροφή των χρημάτων ξεκινά άμεσα και θα πραγματοποιηθεί κατόπιν επικοινωνίας της διοργανώτριας εταιρείας με τους εκθέτες/χορηγούς ξεχωριστά.