Πολιτική

Τελετή αγιασμού εκλογικού κέντρου του Νίκου Γερονικόλα

Με την παρουσία πλήθους υποψηφίων, στελεχών της παράταξης και κατοίκων της Ρόδου τελέσθηκε σήμερα από τον πατέρα Γρηγόριο της ενορίας Αγίου Ιωάννου, πόλεως Ρόδου και τον πατέρα Κυριάκο του Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης πανεπιστημίου Αιγαίου, ο αγιασμός στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Δημάρχου Ρόδου Νίκου Γερονικόλα και της «Αρχή Οργάνωσης» για το νησί μας.

Στο πέρας της τελετής ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου Νίκος Γερονικόλας ευχαρίστησε όλους τους συνυποψήφιους, τις συνυποψήφιες και τα πρόσωπα που παρέστησαν και τους κάλεσε να βγουν σε κάθε δρόμο, σε κάθε συνοικία, σε κάθε χωριό, ώστε να ακούσουν και να καταγράψουν με σχολαστικότητα τα όσα έχουν να πουν οι δημότες του νησιού μας.

Ειδικότερα, στο χαιρετισμό του ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου Νίκος Γερονικόλας τόνισε μεταξύ των άλλων:

 

Σας ευχαριστώ πάτερα Γρηγόριε και πατέρα Κυριάκο,

με τη σημερινή τελετή αγιασμού ουσιαστικά κλείνει ο κύκλος της συγκρότησης του ψηφοδελτίου, για τον οποίο προσωπικά είμαι υπερήφανος για τα πρόσωπα που συσπειρώθηκαν κοντά μας.

Ευχαριστώ την ομάδα μας, την ομάδα που δούλεψε ασταμάτητα τους τελευταίους μήνες ώστε η σημερινή τελετή όχι μόνο να είναι μια πραγματικότητα, αλλά να είναι μια τελετή με τη συμμετοχή προσώπων τα οποία θα βρίσκονται στο αυριανό Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου και στα Τοπικά Συμβούλια του νησιού μας.

Συγχαρητήρια σε όλους και σε όλες σας.

Ταυτόχρονα, η σημερινή τελετή αγιασμού είναι το ξεκίνημα για ένα νέο κύκλο δουλειάς, μέχρι τις 15 Οκτωβρίου. Η προεκλογική περίοδος δημιουργεί απαιτήσεις και αυτές οφείλουμε να υπηρετήσουμε.

Οφείλουμε να βγούμε στην κοινωνία, να μιλήσουμε με τους πολίτες έχοντας ως στόχο μόνο ένα πράγμα:

Να ακούσουμε με ειλικρίνεια αυτά που έχουν να μας πουν.

Οι πολίτες του νησιού μας δεν θέλουν ν’ ακούσουν ξανά υποσχέσεις.

Οι πολίτες του νησιού μας θέλουν να μιλήσουν και τα λόγια τους να πιάσουν τόπο.

Βγαίνουμε, λοιπόν, στους δρόμους, στις συνοικίες και στα χωριά, … και έχοντας στα χέρια μολύβι και χαρτί και καταγράφουμε τα πάντα.

Πιστέψτε με, θα εκπλαγείτε με τα όσα θα ακούσετε.

Θα δείτε ότι για τους πολίτες, βελτίωση της καθημερινότητας σημαίνει άμεσες παρεμβάσεις, οι περισσότερες χωρίς κόστος. Βλέπετε, οι κάτοικοι του νησιού μας είναι άνθρωποι της δουλειάς και της νοικοκυροσύνης. Οι περισσότεροι και οι περισσότερες δεν περιμένουν τίποτα, από κανέναν. Μόνο ένα πράγμα ζητούν από το δήμο Ρόδου:

Τον θέλουν να είναι ένας καλός νοικοκύρης, που φροντίζει τους δημότες ως να είναι η οικογένειά του, το σπίτι του και η αυλή του. Ένα δήμο που να φροντίζει για την καλή τους την εικόνα και για την ασφάλειά τους.

Αν σας ζητήσουν να μιλήσετε για το Αύριο, μιλήστε τους από καρδιάς και βρείτε τρόπο να παντρέψετε τα δικά σας οράματα με τα δικά τους θέλω.

Ως παράταξη «Αρχή Οργάνωσης» συνολικά, έχουμε ολοκληρώσει το πλήρες πρόγραμμά μας και από αύριο Δευτέρα 04 Σεπτεμβρίου θα αρχίσει η σταδιακή παρουσίασή του. Με τον τίτλο «30 τομές για μια πενταετία», δίνουμε μια ξεκάθαρη εικόνα του οράματός μας, του οράματος της «Αρχής Οργάνωσης» συνολικά για το μέλλον.

Η παράταξη θα φροντίσει ώστε το πρόγραμμα «30 τομές για μια πενταετία» να γίνει γνωστό παντού. Να αναλυθούν μία προς μία οι σχεδιασμένες τομές του.

Εσείς, ως η ψυχή της παράταξης, δουλέψτε με τους ανθρώπους του νησιού μας, τους άνδρες, τις γυναίκες και τα παιδιά. Ακούστε τους με ειλικρίνεια, καταγράψτε με σχολαστικότητα και έχοντας κατά νου ένα πράγμα:

Αρχίζουμε δουλειά από 1η Ιανουαρίου 2024 και τα όσα καταγράψετε, θα είναι το ξεκίνημα των πρώτων μας παρεμβάσεων ως Δημοτική Αρχή Ρόδου. Θα είναι το ξεκίνημα της «Αρχής Οργάνωσης» για το νησί μας.