Πολιτική

Η ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου Ν.Δ. για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Ρόδο

Η χθεσινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού Kυριάκου Μητσοτάκη στη Ρόδο προστίθεται στο πλήθος επισκέψεων που έχει πραγματοποιήσει στο νησί μας και αποδεικνύει για ακόμα μια φορά το ενδιαφέρον του για την πορεία του τόπου μας και της Δωδεκανήσου γενικότερα.

Συνοδευόμενος από πολλά κυβερνητικά στελέχη στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και αφού έγινε ενημέρωση από τους συναρμόδιους Υπουργούς και Υφυπουργούς για όλες τις λύσεις που έχουν δρομολογηθεί ύστερα από την καταστροφική πυρκαγιά , δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι η Κυβέρνηση δουλεύει σκληρά για να αποκαταστήσει τις ζημιές στο φυσικό περιβάλλον της Ρόδου.

Στη συνέχεια, παρευρέθηκε στην εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου του συνδυασμού του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και εκ νέου υποψηφίου Γιώργου Χατζημάρκου .

Ο Πρωθυπουργός στην αρχή του χαιρετισμού του είπε:΄΄Κύριε Περιφερειάρχα, κ. επόμενε Περιφερειάρχα του Νοτίου Αιγαίου, κ. Δήμαρχε, κ. επόμενε Δήμαρχε΄΄, δηλώνοντας ξεκάθαρα τη στήριξη του στα πρόσωπα των Γιώργου Χατζημάρκου και Αντώνη Καμπουράκη.

Χαρακτηριστικό επίσης σημείο της ομιλίας του είναι το προσωπικό «ευχαριστώ» που θέλησε να εκφράσει ως Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και ως νεοεκλεγείς Πρωθυπουργός, για το εντυπωσιακό ποσοστό, το οποίο τα Δωδεκάνησα έδωσαν στη Νέα Δημοκρατία. Δήλωσε βαθιά υποχρεωμένος και υποσχέθηκε αυτή την εμπιστοσύνη να την ανταποδώσει στο ακέραιο.

Στη συνέχεια, ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Σμυρλής , ο Γραμματέας Οργανωτικού και Διευθυντής Γραφείου Προέδρου Στέλιος Κονταδάκης,η Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας(ΔΕΕΠ) Δωδεκανήσου Νέας Δημοκρατίας Έφη Χαραλαμποπούλου, οι Βουλευτές Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας και Βασίλης Υψηλάντης, καθώς και οι πολιτευτές Αντώνης Γιαννικουρής και Λίτσα Φτακλάκη παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημάρχου Ρόδου και εκ νέου υποψηφίου Αντώνη Καμπουράκη,εξέφρασαν τη στήριξη της παράταξης στο πρόσωπο του και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον ίδιο και με πολλά στελέχη του κόμματος.

Ρόδος 2/9/2023

Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής

Περιφέρειας(ΔΕΕΠ) Δωδεκανήσου

Νέας Δημοκρατίας