SKY express & ΡΟΔΟΣ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ
Ρόδος Τουρισμός

Η SKY express στο πλευρό της Ρόδου και των ανθρώπων της κατά τις πυρκαγιές, αλλά και στην επόμενη ημέρα

Διαρκής υποστήριξη για να μετατραπεί το νησί σε προορισμό 365 ημερών

  • Η SKY express στο πλευρό της Ρόδου και των ανθρώπων της κατά τις πυρκαγιές, αλλά και στην επόμενη ημέρα
  • Διαρκής υποστήριξη για να μετατραπεί το νησί σε προορισμό 365 ημερών

H SKY express στο πλαίσιο άμεσης ανταπόκρισής της στην έκτακτη συνθήκη που δημιουργήθηκε από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν το νησί της Ρόδου κινητοποίησε άμεσα ένα μηχανισμό συνολικής υποστήριξης τόσο στο Διεθνή Αερολιμένα «Διαγόρας» της Ρόδου όσο και στις βάσεις της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συνεχισθεί ταυτόχρονα η μεταφορά και η διασύνδεση επιβατών, ειδικού προσωπικού (όπως εναερίτες, εθελοντές, διασώστες) και αγαθών πρώτης ανάγκης.

SKY express & ΡΟΔΟΣ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

Σε συνεργασία με το Δήμο Ρόδου, φορείς και σειρά Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων η SKY express μετέφερε αδιάλειπτα με τις πτήσεις της στο νησί της Ρόδου καθόλη τη διάρκεια των πυρκαγιών ξηρά τροφή, φαρμακευτικά είδη, στρώματα, ισοτονικά και συσκευασίες νερού για διανομή προς τους κατοίκους, τους επισκέπτες, αλλά και τους πυροσβέστες που επιχειρούσαν αδιάκοπα για την κατάσβεση των πυρκαγιών. Από όλη αυτή την προσπάθεια δεν έμειναν εκτός τα ζωάκια του νησιού (γατάκια και σκυλάκια), που επίσης δοκιμάστηκαν από τις πυρκαγιές, για τα οποία η SKY express οργάνωσε τη μεταφορά των αντίστοιχων ζωοτροφών.

Για περισσότερο από μία εβδομάδα ο χώρος του cargo της SKY express σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη υποδεχόταν την ανθρωπιστική βοήθεια και τα πολύ σημαντικά είδη πρώτης ανάγκης οργανώνοντας την άμεση μεταφορά τους προς το νησί της Ρόδου καθημερινά με τις προγραμματισμένες πτήσεις της εταιρείας.

Παράλληλα με την πραγματοποίηση όλων των πτήσεων και τη διαρκή διασύνδεση και μεταφορά του επιβατικού κοινού και όλων των αναγκαίων αγαθών προς τη Ρόδο, το προσωπικό της εταιρείας επίγειας εξυπηρέτησης SKYserv, εταιρείας του Ομίλου IOGR στον οποίο ανήκει και η SKY express, ενισχύθηκε με την προσθήκη επιπλέον εργαζομένων που μετέβησαν στο σταθμό της Ρόδου για τη διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των ταξιδιωτών και ειδικότερα εκείνων που είχαν απωλέσει τα έγγραφά τους λόγω των πυρκαγιών. Όλο το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας επίγειας εξυπηρέτησης Skyserv στο σταθμό της Ρόδου, δημιούργησε μία αλυσίδα προσφοράς κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες, διευκολύνοντας και εξυπηρετώντας χιλιάδες ταξιδιώτες σε επίπεδο διαδικασιών, αλλά και ανθρώπινης υποστήριξης.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Δ.Σ. της SKY express, κ. Θεόδωρος Κροκίδας: «Η άμεση κινητοποίηση της SKY express για τη Ρόδο ήταν το αποτέλεσμα της σύμπνοιας, της αρμονικής συνεργασίας και του αποτελεσματικού συντονισμού όλου του ανθρώπινου δυναμικού της SKY express και της Skyserv. Το παράδειγμα των ανθρώπων μας, αλλά ειδικότερα των 330 εργαζομένων μας που βρίσκονται στο σταθμό της Ρόδου και προέρχονται κατά κύριο λόγο από την τοπική κοινωνίας μας συγκινεί και μας κάνει υπερήφανους. Και φυσικά δεν σταματάμε εδώ. Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τη Ρόδο και τώρα, αλλά και στη συνέχεια, για να είναι σταθερά ένας προορισμός 365 ημερών».

 

ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ SKY express -25% ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΡΟΔΟ

Η SKY express, συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό της Ρόδου και των ανθρώπων της και δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες της να ταξιδέψουν ξανά από και προς το νησί επωφελούμενοι από μία νέα προσφορά που παρέχει έκπτωση 25% στην αξία των ναύλων. Στόχος της εταιρείας είναι να συμβάλλει με τη σειρά της στην εξέλιξη της τουριστικής κίνησης της Ρόδου και να δώσει ακόμα περισσότερα κίνητρα στους ταξιδιώτες για να γνωρίσουν αυτό το μοναδικό προορισμό.

H προσφορά ισχύει για κρατήσεις που πραγματοποιούνται μεταξύ 03 – 11 Αυγούστου και αφορά στην ταξιδιωτική περίοδο από 03/08 έως και 25/09 με την εισαγωγή του κωδικού RHODES στο πεδίο εκπτωτικό κουπόνι.

Όλα απαραίτητα βήματα της διαδικασίας μαζί με τους όρους και τις προϋποθέσεις περιγράφονται αναλυτικά εδώ.

ΔΙΑΡΚΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ SKY express & ΣTΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι κρατήσεις της SKY express που αφορούν στη Ρόδο δεν έχουν επηρεασθεί, δεν έχουν υπάρξει σχετικές ακυρώσεις και η εταιρεία ταξιδεύει προς το νησί με μεγάλες πληρότητες.

H SKY express είχε ήδη προχωρήσει σε μία σειρά στρατηγικών συνεργασιών με κορυφαίους ευρωπαϊκούς ταξιδιωτικούς οργανισμούς με πρωταρχικό μέλημα να ενισχύσει ακόμα περισσότερο με το θερινό πτητικό της πρόγραμμα την τουριστική κίνηση προς το νησί. Στο πλαίσιο των συνεργασιών αυτών μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου η SKY express συνδέει το νησί της Ρόδου με 13 αεροδρόμια, 8 ευρωπαικών χωρών (Ολλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο, Δανία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβακία). Ως εκ τούτου, θα έχει προσφέρει για το νησί της Ρόδου περισσότερες από 88.000 θέσεις σε Ευρωπαίους επισκέπτες, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν από κοντά τις ξεχωριστές ομορφιές της.

Η συνολική προσπάθεια της SKY express για διαρκή προώθηση της Ρόδου ως προορισμού 365 ημερών συνεχίζεται και θα συνεχίζεται ακόμα και μέσα από τα κανάλια προώθησης της ίδιας της εταιρείας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το FLY magazine της SKY express (το οποίο οι ταξιδιώτες έχουν τη δυνατότητα να ξεφυλλίσουν και να διαβάσουν είτε εντός των αεροσκαφών της εταιρείας είτε σε χώρους όπως τα Lounges και luxury ξενοδοχεία), το οποίο στο καλοκαιρινό του τεύχος φιλοξενεί στο εξώφυλλο, αλλά και σε ειδικό αφιέρωμα μέσα στα περιεχόμενά του ειδικό αφιέρωμα για τη Ρόδο. Αλλά και στο φθινοπωρινό τεύχος του FLY magazine οι αναγνώστες θα βρουν και άλλες αφορμές για να έρθουν σε επαφή με αυτό τον κορυφαίο τουριστικό προορισμό.

Ο στόλος της SKY express, o νεότερος στόλος της χώρας, συνεχίζει να ταξιδεύει στη Ρόδο με τα πλέον σύγχρονα αεροσκάφη δημιουργώντας προϋποθέσεις ανάπτυξης και αξιοποίησης του εγχώριου τουριστικού προϊόντος και της τοπικής επιχειρηματικότητας.

 

SKY express & ΡΟΔΟΣ βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ με τη SKY express να εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο την προσφορά της στο νησί της Ρόδου με μελλοντικές ενέργειες και δράσεις.

 

 

Σχετικά με τη SKY express

H SKY express, μέλος του Δ.Σ. της ERA, είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία. Έχει το μεγαλύτερο δίκτυο εγχώριων προορισμών (34), ενώ εξυπηρετεί 15 διεθνείς προορισμούς. Έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες interline με παγκόσμιους αερομεταφορείς, όπως Air FranceKLMQatar Airwayseasy jetDeltaEmiratesAmerican AirlinesAir TransatCondor κ.α.

Τα τελευταία δύο χρόνια προέβη στον εκσυγχρονισμό του στόλου της με την απόκτηση 8 καινούργιων AIRBUS A320neo, ενός AIRBUS A320ceo και 6 ATR 72-600, πραγματοποιώντας μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις παγκοσμίως στο χώρο των αερομεταφορών. Με την προσθήκη εντός του 2023 δύο AIRBUS A321neo, ο στόλος της SKY express απαριθμεί 23 αεροσκάφη, παραμένοντας ο νεότερος στόλος στην Ελλάδα και επιβεβαιώνει τη διαρκή προσπάθεια της εταιρείας να μειώσει τις εκπομπές ρύπων, μεταξύ άλλων και μέσω των καλών πρακτικών που εφαρμόζει ανελλιπώς.

 

W: www.skyexpress.com

FB: https://www.facebook.com/SKYexpressAirlinesGreece

IG: https://www.instagram.com/skyexpressgreece/

LI: https://www.linkedin.com/company/sky-express-airlines/

YT: https://www.youtube.com/c/SKYexpressAirlineGreece