Αστυνομικό

Ρόδος: Αλλοδαπός φυλούσε τσίλιες σε αλισβερίσι ναρκωτικών χρησιμοποιώντας… λέιζερ!

Τόσο ο ίδιος όσο και δύο Έλληνες διακινητές έπεσαν στα χέρια των ανδρών της ΟΠΚΕ

Ένας αλλοδαπός έκανε τον τσιλιαδόρο σε αλισβερίσι ναρκωτικών έξω από ένα μπαρ στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου και ειδοποιούσε με… λέιζερ τον διακινητή αν πλησίαζαν αστυνομικοί! Έτσι κατάφερε να διαφύγει ο αγοραστής, αλλά συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ο αλλοδαπός και δυο Έλληνες διακινητές.

Οι δράστες, που είχαν πάνω τους πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 6,8 γραμμαρίων και δύο πλαστικούς τρίφτες, ήταν «βαποράκια» που έκαναν συστηματικά διακίνηση ναρκωτικών, καθώς στην κατοχή τους κατασχέθηκαν συνολικά 1.054,50 ευρώ. Στο σπίτι του ενός βρέθηκαν άλλα δυο «φιξάκια» με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2,1 γραμμαρίων. Στο πατρικό σπίτι του δεύτερου, που τις τελευταίες ημέρες συγκατοικεί με έναν αλλοδαπό σεσημασμένο για ναρκωτικά, κατασχέθηκαν μία σακούλα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 97 γραμμαρίων και ένα ναρκωτικό χάπι.

Έπιασαν ταξιδιώτη με κοκαΐνη

Στη σύλληψη ενός 27χρονου Έλληνα για κατοχή ναρκωτικών προχώρησαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου καθώς, μετά από έλεγχο που του έκαναν κατά την άφιξή του στην Τήνο, βρήκαν πάνω του μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 13,5 γραμμαρίων. Το Λιμεναρχείο διενεργεί προανάκριση για να διαπιστωθεί αν ο νεαρός σκόπευε να διακινήσει την κοκαΐνη και παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία.

 

protothema