Δήμος

Αντώνης Καμπουράκης: Δεν θα παίξουμε στα ζάρια, τις τύχες των Ροδιτών, για προσωπικό όφελος

Μέσα από τα social media, ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης, γνωστοποίησε ότι τις επόμενες ημέρες θα συναντηθεί με τον Γιάννη Φλεβάρη, έναν εκ των διεκδικητών του δημαρχιακό θώκου.

Ο Δήμαρχος καταλήγοντας σημειώνει ότι “Δεν θα παίξουμε στα ζάρια, τις τύχες των Ροδιτών, για προσωπικό όφελος”.

Αναλυτικά η δήλωση:

Εκτιμώ τον Γιάννη Φλεβάρη και την οικογένειά του, για την εργατικότητα, το ήθος και πάνω απ’ όλα για την αγάπη τους στη Ρόδο μας.

Η τοποθέτηση του κ. Φλεβάρη ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, για την ανάγκη συνεργασίας και συνένωσης δυνάμεων, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. «Η ισχύς εν τη ενώσει» είναι και δική μου πολιτική αντίληψη, την οποία υπηρέτησα πιστά στην πράξη, ως εγγυητής της ενότητας και της συνεργασίας των παρατάξεων που αποτέλεσαν την πλειοψηφία, της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμά του, ζήτησα να συναντηθώ τις αμέσως επόμενες ημέρες με τον Γιάννη Φλεβάρη, προκειμένου να αξιοποιήσουμε για το κοινό καλό, την εκφρασμένη πρόθεση για συνεργασία και συστράτευση δυνάμεων.

Μακάρι να σκέφτονταν και άλλοι το «εμείς», και όχι το «εγώ». Η προσπάθεια που έχουμε μπροστά μας είναι μεγάλη και δύσκολη, προκειμένου να κρατήσουμε ζωντανό τον τουρισμό μας, να έχουν δουλειές και εισόδημα οι Ροδίτισσες και οι Ροδίτες, να επουλώσουμε τις πληγές και να αναγεννήσουμε το φυσικό μας περιβάλλον μας. Το δάσος μας, τη Νατούρα μας, την βλάστηση. Τις ζωές μας.

Σε αυτό τον αγώνα ζωής για την Ρόδο μας, οι θέσεις αυτές είναι πολύτιμες. Θα τις προστατεύσουμε, θα τις υπερασπιστούμε, θα τις εκμεταλλευτούμε. Με το εμείς, πολύ πιο μπροστά, από το εγώ. Για την Ρόδο μας, πολύ πριν από το προσωπικό συμφέρον.

Δεν θα παίξουμε στα ζάρια, τις τύχες των Ροδιτών, για προσωπικό όφελος.