Αστυνομικό

Ρόδος: Αφέθηκε ελεύθερος ο ιερέας που καταγγέλθηκε ότι άλειψε με λάδι γυμνό 30χρονο τουρίστα

Ελεύθερος μέχρι τη δίκη του στις 11 Σεπτεμβρίου αφέθηκε ο 49χρονος ιερέας που κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας μετά από καταγγελία ενός 30χρονου τουρίστα από την Εσθονία.

Ελεύθερος μέχρι τη δίκη του στις 11 Σεπτεμβρίου αφέθηκε ο 49χρονος ιερέας που κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας μετά από καταγγελία ενός 30χρονου τουρίστα από την Εσθονία ότι τον παρέσυρε σε δωμάτιο σε μοναστήρι της Ρόδου και εκεί τον άλειψε με λάδι γυμνό.

Η κατηγορία είναι σε βαθμό πλημμελήματος και έτσι μετά την σύλληψη  του ιερέα και την παραπομπή του στον Εισαγγελέα του νησιού ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και έτσι σε λίγους μήνες θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορούμενου.

Η καταγγελία από τον 30χρονο από την Εσθονία έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης. Ισχυρίζεται ότι την προηγούμενη ημέρα είχε πάει στο μοναστήρι όπου βρίσκεται ο ιερέας ,αγόρασε ένα σταυρό αλλά τον ξέχασε. Επέστρεψε την επόμενη ημέρα για να τον πάρει και τότε ο ιερέας τον οδήγησε στο δωμάτιο όπως ισχυρίζεται και εκεί του ζήτησε να βγάλει ρούχα και εσώρουχο και να μείνει γυμνός. Στη συνέχεια τον άλειψε με λάδι στα γεννητικά όργανα και μόνο εκεί μία κίνηση που κράτησε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Ο 30χρονος αρχικά πίστεψε όπως ισχυρίζεται ότι πρόκειται για μία θρησκευτική τελετή και εκείνη την στιγμή δεν αντέδρασε. Φεύγοντας όμως από το μοναστήρι κατάλαβε ότι δεν πρόκειται για ..τελετή και αποφάσισε να μηνύσει τον ιερέα για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο ιερέας συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου ενώ αρνείται τα πάντα.

Αρχές Σεπτεμβρίου θα βρεθούν απέναντι στη δίκη.

 

Πηγή newpost.gr