Πολιτική

Αγαπητός Πάλλας, Δημήτρης Ζαννετούλης και Γιάννης Αφεντούλης με τον Νίκο Γερονικόλα

«Ο Αγαπητός Πάλλας, ο Δημήτρης Ζαννετούλης και ο Γιάννης Αφεντούλης είναι τρία πρόσωπα με προσφορά δεκαετιών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχουν βαθιά γνώση για το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σήμερα τα χωριά της Ρόδου και το πιο σημαντικό γνωρίζουν επακριβώς το είδος των πολιτικών, των πρακτικών και των υποδομών που πρέπει να δρομολογηθούν για το κάθε ένα από αυτά».

Με τη δήλωση αυτή, σήμερα 14 Ιουλίου 2023, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου Νίκος Γερονικόλας, επικεφαλής της παράταξης «Αρχή Οργάνωσης» για το νησί μας, ανακοίνωσε την συμπαράταξη στο πλευρό του των τριών ιστορικών στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Οι κ.κ. Αγ. Πάλλας, Δημήτρης Ζαννετούλης και Γιάννης Αφεντούλης ως μέλη της «Αρχής Οργάνωσης» έχουν ήδη αρχίσει να δουλεύουν για την ιεράρχηση των αναγκών κάθε τοπικής κοινότητας της Ρόδου, έτσι ώστε το πρόγραμμα της παράταξης του Νίκου Γερονικόλα να έχει από την πρώτη μέρα συγκεκριμένη στρατηγική βελτίωσης ποιότητας ζωής των κατοίκων και αναγέννησης της ελπίδας δουλειάς των παραγωγών – επιτηδευματιών.

Σε δηλώσεις τους, οι τρεις νέοι υποψήφιοι της «Αρχής Οργάνωσης» για το νησί μας, εξήγησαν τους λόγους που τους οδήγησαν στο να συμπαραταχθούν με τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Γερονικόλα.

Αγαπητός Πάλλας, δήλωση:

«Με τον Νίκο Γερονικόλα συζητήσαμε ένα πλήρες πλαίσιο αποκέντρωσης των αρμοδιοτήτων του Δήμου Ρόδου προς τα χωριά του νησιού μας. Η εμπειρία μας σε όλα αυτά τα χρόνια έδειξε ότι μόνο με τον τρόπο αυτό θα μπορέσουν τα χωριά να ξαναβρούν το ρυθμό τους, να διαμορφώνουν συνθήκες ποιότητας ζωής για τους κατοίκους, να αναπτύξουν τις υποδομές τους και γενικά ξαναμπούν σε μια πορεία συγκράτησης του πληθυσμού τους.

Στις συζητήσεις μας είδα στο πρόσωπο του Νίκου έναν άνθρωπο νέο, ειλικρινή, με γνώση για τα προβλήματα του νησιού μας, με μόρφωση, με απλότητα, με διάθεση να δουλέψει και να συνεργαστεί για την εξέλιξη της Ρόδου. Αυτά είδα, τα εκτίμησα και συμπαρατάσσομαι στο πλευρό του».

Δημήτρης Ζαννετούλης, δήλωση:

«Θέλουμε έναν δήμαρχο που να βγει από το δημαρχείο, θέλουμε έναν δήμαρχο να αγκαλιάσει όλα τα χωριά, θέλουμε έναν δήμαρχο που να στέκεται στο ύψος των υποχρεώσεων και της αίγλης της Ρόδου, έναν δήμαρχο να μας εκπροσωπεί επάξια στην πολιτική και τουριστική διπλωματία, θέλουμε έναν δήμαρχο να αντιμετωπίσει τα ατελείωτα προβλήματα που έχει σήμερα το νησί μας, θέλουμε έναν δήμαρχο να δέχεται τους πολίτες στο γραφείο του, θέλουμε έναν δήμαρχο που θα κάνει τους πολίτες της Ρόδου ευτυχισμένους.

Για όλα αυτά επέλεξα να συμπαραταχθώ με τον Νίκο Γερονικόλα και είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα στις εκλογές και στη διαχείριση της Ρόδου».

Γιάννης Αφεντούλης, δήλωση:

«Τα προβλήματα της Ρόδου τα γνωρίζουμε πολύ καλά. Είναι συγκεκριμένα και χρόνο με το χρόνο συσσωρεύονται και δυσκολεύουν τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις. Χρειαζόμαστε έναν δήμαρχο άφθαρτο, νέο, δημιουργικό, με διάθεση να δουλέψει, που να γνωρίζει καλά το νησί μας, να γνωρίζει τα προβλήματα και χωρίς προσωπικά συμφέροντα να αφοσιωθεί με ειλικρίνεια σε αυτό το ρόλο.

Γνώρισα από κοντά τον Νίκο Γερονικόλα και στην προσωπικότητά του, στη νεότητά του, στην απλότητα και τη μόρφωσή του συνάντησα όλα τα γνωρίσματα που πρέπει να έχει ένας καλός δήμαρχος για το νησί μας. Είμαι μαζί του και ήδη η δουλειά για το Ρόδο έχει ξεκινήσει».