Τζόκερ: Στη Ρόδο το τυχερό δελτίο που μοίρασε πάνω από 1,3 εκατομμύρια ευρώ
Ρόδος

Τζόκερ: Στη Ρόδο το τυχερό δελτίο που μοίρασε πάνω από 1,3 εκατομμύρια ευρώ

Το τζόκερ έλυσε μια για πάντα τα οικονομικά προβλήματα μιας οικογένειας. Η Ρόδος ψάχνει τον εκατομμυριούχο που έζησε μια νύχτα μαγική και ονειρεμένη…

Ένας νικητής στην πρώτη κατηγορία του τζόκερ κερδίζει πάνω 1.366.895 ευρώ καθώς στο δελτίο που συμπλήρωσε έπιασε και δύο επιτυχίες της δεύτερης κατηγορίας.

Η Ρόδος προσπαθεί από το πρωί να μάθει την ταυτότητα του νέου υπερτυχερού. Το δελτίο συμπληρώθηκε σε πρακτορείο της περιοχής Παραδείσι – Πεταλούδων, με τον ιδιοκτήτη να λέει πως δεν έχει επικοινωνήσει και δεν έχει μάθει τα στοιχεία του εκατομμυριούχου.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου, θα θυμίζουν σε μια οικογένεια πιθανότατα την πιο ευτυχισμένη νύχτα που έζησε.

Το «χρυσό» δελτίο κόστιζε 15 ευρώ και ήταν ένα πλήρες σύστημα. Δεν ήταν τυχαίας επιλογής, που σημαίνει πως ο υπερτυχερός ή η υπερτυχερή συμπλήρωσε τους αριθμούς που ανέδειξε η κληρωτίδα.

Στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, χθες Κυριακή 25-06-2023 (αριθμός κλήρωσης 2614), οι τυχεροί αριθμοί ήταν 33, 41, 43, 34, 44 και Τζόκερ το 5.