Ανακαίνιση Ιατρείου Μεταβολικών Νοσημάτων του Γενικού Νοσοκομείο Ρόδου
Ρόδος

Ανακαίνιση Ιατρείου Μεταβολικών Νοσημάτων του Γενικού Νοσοκομείο Ρόδου

Στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου ‘’Ανδρέας Παπανδρέου’’ την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023  πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια ανακαίνισης του Ιατρείου Μεταβολικών Νοσημάτων, παρουσία των μελών της Λέσχης LionsInternational, της Λέσχης LionsΡόδου και της Λέσχης LionsΗλιούσα Ρόδου, του Διοικητή του Γ.Ν. Ρόδου κ. Τσαντή Σταύρου, του Δ/ντη Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Καραταπάνη Στυλιανού και της Διευθύνουσας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα. Φραγκοπούλους Ελένης καθώς και πλήθους ιατρών και νοσηλευτών.

Αρωγός σε αυτή την θετική παρέμβαση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στάθηκαν οι Λέσχες LionsInternational, Lions Ρόδου και LionsΗλιούσα στις οποίες εκφράζονται οι θερμές ευχαριστίες από την Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου. Η ανακαίνιση περιλαμβάνει:

  1. Την αντικατάσταση πλαστικού δαπέδου με τάπητα από PVC
  2. Την ανακαίνιση χρωματισμών
  3. Την προμήθεια:
    • Υπερηχοτομογράφου
    • Ηλεκτρομυογράφου
    • Μετρητή Γλυκοζυλιωμένης Αιμοσφαιρίνης
    • Doppler Αγγείων
    • Οφθαλμοσκόπιο

Η αύξηση της ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας αλλά και ο θετικός αντίκτυπος στην Δημόσια Υγεία που έχει το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου αποτελούν ζήτημα μείζονος προτεραιότητας της Διοικήσεως με απώτερο σκοπό την διασφάλιση και τη βελτίωση του επιπέδου της υγείας των πολιτών του νησιού της Ρόδου αλλά και των επισκεπτών.