Φώτης Χατζηδιάκος: Νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για την απέραντη αγάπη σας
Πολιτική

Φώτης Χατζηδιάκος: Νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για την απέραντη αγάπη σας

Φίλες και φίλοι, πρώτα απ´ όλα νοιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, για την απέραντη αγάπη σας, την συμπαράσταση και τις ευχές σας, με τα χιλιάδες μηνύματα, σ’ αυτόν τον προσωπικό δύσκολο αγώνα που δίνω.
Θέλω όμως να επισημάνω ότι την Κυριακή είναι η ημέρα που θα καθορίσει το μέλλον της πατρίδας μας όχι μόνο για την επόμενη τετραετία , αλλά λόγω ειδικών συγκυριών, για τις επόμενες δεκαετίες.
Η ημέρα των εκλογών, θεωρείται και είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ημέρα στην ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ , που ο πολίτης αποφασίζει για την πορεία της χώρας του, με την δύναμη της ψήφου του.
Μην αφήσετε τους άλλους να αποφασίσουν για εσάς, χωρίς εσάς.
Δώστε την δύναμη στο ΠΑΣΟΚ να γίνει η ισχυρή φωνή, η δημιουργική αξιωματική και το ανάχωμα σε κάθε κυβερνητική ασυδοσία και αλαζονική συμπεριφορά.
Και επιτρέψτε μου να σας ζητήσω μια μεγάλη προσωπική χάρη: Επειδή λόγοι ανωτέρας βίας δεν μου επιτρέπουν να ασκήσω το μεγάλο αυτό εκλογικό μου δικαίωμα, ψηφίστε εσείς όλοι και για μένα. Θα είναι για μένα ένα μεγάλο δώρο που θα μου δώσει τη δύναμη να βρεθώ όσο πιο σύντομα μπορώ κοντά σας. Να είστε όλοι καλά.