Ντόρα Μπακογιάννη από Ρόδο
Πολιτική

Ντόρα Μπακογιάννη από Ρόδο: “Η Δωδεκάνησος με τα πολύ υψηλά ποσοστά που έδωσε στη Νέα Δημοκρατία δείχνει το δρόμο σε όλη την Ελλάδα”

Σε κομματική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας, στο κατάμεστο από κόσμο  Ροδίνι , μίλησε σήμερα απόγευμα Δευτέρας, η Ντόρα Μπακογιάννη. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν οι υποψήφιοι βουλευτές κ.κ. Γιάννης Παππάς, Μάνος Κόνσολας, Μίκα Ιατρίδη, Βασίλης Υψηλάντης, Αντώνης Γιαννικουρής και η  Ελευθερία Φτακλάκη. Μεταξύ άλλων ήταν εκεί ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης, αντιπεριφερειάρχες, αντιδήμαρχοι,  η ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου και ο πρώην δήμαρχος Ροδίων Χατζής Χατζηευθυμίου

Την κα Μπακογιάννη προλόγισε η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου της ΝΔ Έφη Χαραλαμποπούλου και καλωσόρισε από το βήμα ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης.
Η κ.Μπακογιάννη με ανάρτηση της στα social media αναφέρει τα εξής
Απόψε στο πάρκο του Ροδινιού στη Ρόδο είχα τη χαρά να συναντήσω παλιούς και καλούς φίλους, που έχουμε δώσει μαζί πολλούς και δύσκολους αγώνες.
Ο τουρισμός και οι επενδύσεις στο ευρύτερο τουριστικό πακέτο διαρκώς αυξάνονται.
Στο Νότιο Αιγαίο οι επενδύσεις στο τουριστικό προϊόν ξεπέρασαν τα 2 δις ευρώ. Οι δυο μήνες που πέρασαν ήταν μήνες ρεκόρ για τον τουρισμό στην Ρόδο. Οι πτήσεις προς τα Δωδεκάνησα αυξήθηκαν 23% συγκριτικά με πέρυσι και 28,9% συγκριτικά με το 2019. Ο τουρισμός και φέτος θα είναι ο στυλοβάτης της οικονομίας μας. Το ταξιδιωτικό ισοζύγιο εμφάνισε πλεόνασμα της τάξης των 26,3 εκατ. ευρώ, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις αυξήθηκαν κατά 71,9%, ενώ η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση αυξήθηκε κατά 86,1% σε σχέση με τον Ιανουάριο το 2022 σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδας.
Αυτή την Ελλάδα θέλουμε, αυτή την Ελλάδα οραματιζόμαστε, μια Ελλάδα που αυξάνει το εισόδημα και την ευημερία της.
Η Δωδεκάνησος με τα πολύ υψηλά ποσοστά που έδωσε στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δείχνει το δρόμο σε όλη την Ελλάδα.