Νότιο Αιγαίο Πολιτική

Υποψήφια με τον Γιώργο Χατζημάρκο η Κατερίνα Αρτέμη από την Ίο

Την υποψηφιότητα της Κατερίνας Αρτέμη, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Θήρας.

Η κ. Αρτέμη, επιχειρηματίας και ενεργό μέλος της κοινωνίας των Ιητών με δράση στους τομείς του αθλητισμού, τουρισμού και παιδείας κυρίως, αναφέρει στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να πορευτεί για δεύτερη φορά με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

«Ο στόχος της συμμετοχής μου για δεύτερη φορά στα κοινά είναι ένας: η εξέλιξη και η προστασία των νησιών μας. Η προσοχή μου επικεντρώνεται κυρίως στους τομείς του αθλητισμού, τουρισμού και παιδείας αλλά όχι μόνο σε αυτούς. Η Αυτοδιοίκηση δεν περιορίζεται στους πολιτικούς χώρους. Συνεχίζουμε μαζί για το καλό των νησιών μας «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο»!

 

Βιογραφικό

Η Κατερίνα Αρτέμη είναι επιχειρηματίας στο νησί της Ίου. Έχει πλούσια κοινωνική δράση, συμμετέχοντας τα τελευταία χρόνια σε συλλόγους και φορείς που σχετίζονται με την παιδεία, τον τουρισμό και τον αθλητισμό.

Υπήρξε Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου-ΕΠΑΛ Ίου επί δεκατρία συναπτά έτη και Μέλος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Ιητών για οκτώ χρόνια.

Είναι Γραμματέας του Αθλητικού Συλλόγου, έχοντας διατελέσει παλαιότερα και Ταμίας.

Είναι παντρεμένη με τον Κώστα Καραμπίκα και έχουν δύο παιδιά, τον Νίκο και την Γεωργία.