Γιώργος Χατζημάρκος: “Η μιζέρια ούτε ανίκητη είναι, ούτε πεπρωμέν
Περιφέρεια

Γιώργος Χατζημάρκος: “Η μιζέρια ούτε ανίκητη είναι, ούτε πεπρωμένο”

“Δεν ξεκινάμε καμία τουριστική χρονιά κυνηγώντας το ρεκόρ, αλλά το χαμόγελο των επισκεπτών μας” δηλώνει ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, με αφορμή τα στοιχεία του πρώτου πενταμήνου του έτους

Αύξηση  της τάξης του 7% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2022 και 15% σε σύγκριση με το 2019, καταγράφει ο τουρισμός στο Νότιο Αιγαίο, το πρώτο πεντάμηνο Ιανουαρίου – Μαΐου 2023, καταγράφοντας ένα ακόμη ρεκόρ για την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Τις επιδόσεις του Νοτίου Αιγαίου σχολιάζει με ανάρτησή του στα social media o Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος και στέλνει το δικό του μήνυμα σε εκείνους που επιμένουν στην ρητορική του μηδενισμού και της μιζέριας:

“Ο Τουρισμός στο Νότιο Αιγαίο, δείχνει τον δρόμο. Μετά τις εκπληκτικές επιδόσεις των προηγούμενων χρόνων, δύσκολα θα φανταζόταν κανείς ότι μπορεί να υπάρξει και άλλη άνοδος.
Όμως, οι επισκέπτες μας έχουν διαφορετική άποψη από όλους αυτούς που καθημερινά μας δηλητηριάζουν με την πάσης φύσεως χολή με την οποία κατακλύζουν τον δημόσιο διάλογο.
Είναι πλέον σαφές ότι οι “αποψάρες” δεν διαμορφώνουν ούτε κοινή γνώμη, ούτε ψυχολογία. Ευτυχώς!

Το δημιουργικό κομμάτι της κοινωνίας, τους έχει καταλάβει και συνεχίζει με την δουλειά του να κερδίζει έδαφος αισιοδοξίας και χαμόγελο.
Οχι, η μιζέρια ούτε ανίκητη είναι, ούτε πεπρωμένο.
Να επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά ότι δεν ξεκινάμε καμία τουριστική χρονιά κυνηγώντας το ρεκόρ, αλλά το χαμόγελο των επισκεπτών μας. Και αυτό, τελικά αποδίδει”.