Αιματηρή συμπλοκή στο Κτηματολόγιο της Ρόδου
Αστυνομικό

Αιματηρή συμπλοκή στο Κτηματολόγιο της Ρόδου Άγριος καυγάς υπαλλήλου με πολίτη

Υπάλληλος στο Κτηματολόγιο της Ρόδου πιάστηκε στα χέρια με πολίτη

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 2/6/2023 στο Κτηματολόγιο της Ρόδου, όταν ένας υπάλληλος πιάστηκε στα χέρια με έναν πολίτη μετά από άγριο καυγά .

Το περιστατικό σημειώθηκε στην υπηρεσία του Κτηματολογίου της Ρόδου, όταν πολίτης μπήκε για να εξυπηρετηθεί, αλλά πολύ γρήγορα άρχισε να λογομαχεί με μια γυναίκα υπάλληλο στην οποία είχε απευθυνθεί.

Στο σημείο έσπευσε ένας άλλος υπάλληλος, ο οποίος επιχείρησε να μειώσει την ένταση μεταξύ του πολίτη και της συναδέλφου του, σύμφωνα με τη Ροδιακή. Αντί αυτού, η κατάσταση ξέφυγε, με αποτέλεσμα μετά από ύβρεις που αντάλλαξαν μεταξύ τους, να αρχίσουν να καυγαδίζουν με γροθιές και κλωτσιές.

Ο υπάλληλος, σύμφωνα με τις μαρτυρίες που συγκέντρωσε το ίδιο μέσο, άρπαξε ένα κάδρο και χτύπησε με αυτό τον πολίτη με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο κεφάλι. Μπροστά στο επεισόδιο βρίσκονταν επίσης αρκετοί δικηγόροι της Ρόδου και πολίτες. Κάποιοι από αυτούς επενέβησαν και τράβηξαν τους δύο άντρες -χωρίζοντάς τους.

Ο πολίτης έφυγε από το σημείο αλλά συνελήφθη λίγα λεπτά αργότερα. Πλέον, μαζί με τον υπάλληλο βρίσκονται στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις.

Στο σημείο έφθασε ομάδα αστυνομικών, που κατέγραψε δεδομένα και τα όσα συνέβησαν και αναμένεται να ενημερωθεί και ο εισαγγελέας.

 

Πηγή Ροδιακή