Αγωνία για τον 44χρονο Σέρβο που ξεκίνησε για την Κω και δεν έφτασε ποτέ
Ελλάδα

Αγωνία για τον 44χρονο Σέρβο που ξεκίνησε για την Κω και δεν έφτασε ποτέ

Ο κουμπάρος του τον περίμενε στο λιμάνι της Κω, αλλά δεν έφτασε ποτέ στο νησί

Μάχη με τον χρόνο, προκειμένου να εντοπιστεί το συντομότερο δυνατό ο 44χρονος Γιουράσικ Ράντοβαν από τη Σερβία, ο οποίος αν και επιβιβάστηκε σε πλοίο από τον Πειραιά  με προορισμό την Κω δεν έφτασε ποτέ, με αποτέλεσμα να αγνοείται από την Δευτέρα.

Για τον 44χρονο έχει ενεργοποιηθεί missing alert με την οικογένεια του να τον αναζητά, καθώς είναι περίεργος ο τρόπος της εξαφάνισης του κι αυτό γιατί τον Ράντοβαν περίμενε στο λιμάνι της Κω ο κουμπάρος του.

Σύμφωνα με την ανάρτηση συγγενικών του προσώπων στο Facebook ο Ράντοβαν αναχώρησε την Δευτέρα από τον Πειραιά για την Κω. Μίλησε με τη σύζυγό του στη Σερβία, ενώ βρισκόταν στο πλοίο το απόγευμα της Δευτέρας.

servos-giouraik__2_
Ο 44χρονος Γιουράσικ Ράντοβαν

Ο κουμπάρος του τον περίμενε στο λιμάνι της Κω, αλλά δεν έφτασε ποτέ στο νησί. Την τελευταία φορά το τηλέφωνό του εντοπίστηκε στη Ρόδο (οδός Αμερικής) και από τότε έχει χαθεί. Ο Ράντοβαν πήγαινε στην Κω προκειμένου να βρει τον κουμπάρο του για εποχιακή εργασία.

Φοράει τζιν βερμούδα, μαύρο κοντομάνικο μπλουζάκι και μπλε αθλητικά παπούτσια. Κρατούσε μια μαύρη αθλητική τσάντα, ένα σκούρο σακίδιο με DexRock γραμμένο πάνω του και από κάτω γράφει Josip. Έχει ύψος 1,75, καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια.

Για την εξαφάνισή του έχει σημάνει «Missing Alert».

Όποιος έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει με το Missing Alert όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», αλλά και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.