Επιτυχής συνάντηση εταίρων για την Nordic Leisure Travel Group στη Ρόδο
Τουρισμός

Επιτυχής συνάντηση εταίρων για την Nordic Leisure Travel Group στη Ρόδο

 

Η Nordic Leisure Travel Group, η οποία περιλαμβάνει τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς πράκτορες της Σκανδιναβίας Ving, Spies και Tjäreborg, τη δική της αεροπορική εταιρεία Sunclass Airlines και το δικό της τμήμα Resort & Hotels, φιλοξένησε μια συνάντηση εταίρων στο Sunwing Kallithea Beach την περασμένη Παρασκευή 26 Μαΐου.

Οικοδεσπότες της εκδήλωσης ήταν οι κ.κ. Magnus Wikner, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου, και Petter Stordalen, κύριος ιδιοκτήτης της εταιρείας. Ο κ. Stordalen είναι ο μοναδικός ιδιοκτήτης του ομίλου Strawberry, ο οποίος περιλαμβάνει μία από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες στις σκανδιναβικές χώρες με περισσότερα από 200 ξενοδοχεία, καθώς και τον όμιλο NLTG.

Την εκδήλωση επισκέφθηκαν υψηλόβαθμα στελέχη του τουρισμού, του αθλητισμού και του πολιτισμού, καθώς και σημαντικοί ξενοδόχοι και συνεργάτες της Nordic Leisure Travel Group στη Ρόδο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι κ.κ. Wikner και Stordalen, μαζί με άλλα κορυφαία στελέχη της εταιρείας, παρουσίασαν τη στρατηγική της για βιώσιμη ανάπτυξη στην Ελλάδα γενικότερα και στη Ρόδο ειδικότερα.

Και οι δύο ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με την πρόοδο των πωλήσεων από τις σκανδιναβικές χώρες προς την Ελλάδα και τη Ρόδο ειδικότερα για το επερχόμενο καλοκαίρι. Μια πραγματική απόδειξη των άριστων υπηρεσιών που παρέχονται από όλους τους σπουδαίους επαγγελματίες της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας εδώ και δεκαετίες.

Ήταν η πρώτη φορά που ο κ. Stordalen είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το Sunwing Kallithea Beach, αφού το ακίνητο αποκτήθηκε από την NLTG τον Δεκέμβριο του 2022 από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες Westfort Capital.

– Είμαι εντυπωσιασμένος από το ξενοδοχείο και όλο το φανταστικό προσωπικό και ανυπομονώ να αναπτύξω περαιτέρω αυτό το υπέροχο ακίνητο στο μέλλον προς όφελος των επισκεπτών μας, λέει ο κ. Petter Stordalen, ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Strawberry Group.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Νοτίου Αιγαίου κ. Χρήστος Μπάρδος, ο Αντιδήμαρχος Ρόδου-Πολιτισμού και Αθλητισμού και Πρόεδρος του PRO TOUR– κ. Αλέξανδρος Κολιάδης, & Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου – Αθλητισμού κ. Νίκος Νικολής, μαζί με τον κ. Petter Stordalen ιδιοκτήτη του Strawberry Group και της NLTG.

 

Από αριστερά προς τα δεξιά:

Ο κ. Κωνσταντίνος Ταρασλιάς Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας, ο κ. Βιρίνης Αντιδήμαρχος Τουρισμού, ο κ. Magnus Wikner Διευθύνων Σύμβουλος της NLTG, ο κ. Claes Pelvik Επικεφαλής Επικοινωνίας NLTG, ο κ. Διονύσης Τσιλιγκίρης Γενικός Διευθυντής του PRO-TOUR και ο κ. Μανώλης Μαρκόπουλος Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου

 

Ο κ. Magnus Wikner κατά την ομιλία του στην εκδήλωση των συνεργατών.