Ρόδος: Πλημμύρισε το αεροδρόμιο από το κύμα κακοκαιρίας στο νησί
Ρόδος

Ρόδος: Πλημμύρισε το αεροδρόμιο από το κύμα κακοκαιρίας στο νησί

Προβλήματα δημιούργησε στη Ρόδο η ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε το μεγαλύτερο μέρος του νησιού και διήρκησε για περισσότερο από μία ώρα.

Τα προβλήματα εντοπίστηκαν σε κεντρικούς δρόμους στην πόλη της Ρόδου, στο οδικό δίκτυο Ρόδου-Λίνδου και Ρόδου-Καμείρου, αλλά κυρίως στον δρόμο έξω από το αεροδρόμιο, ο οποίος μετετράπη σε ποτάμι με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στη μετακίνηση των οδηγών από το σημείο εκείνο.

Χάος επικράτησε στο αεροδρόμιο “Διαγόρας” καθώς λόγω της έντονης κακοκαιρίας πλημμύρισε.

Οι εικόνες είναι αποκαλυπτικές καθώς φαίνεται πως έχει πλημμυρίσει μεγάλο μέρος, ενώ νερά τρέχουν από την οροφή.

Μια νεροποντή που διήρκησε λίγη ώρα είχε σαν αποτέλεσμα να υποχωρήσει μέρος από το ταβάνι του αεροδρομίου της Ρόδου. Αποτέλεσμα ήταν τα νερά να γεμίσουν τον χώρο ων αναχωρήσεων και μάλιστα σε ένα κτίριο που είναι καινούριο.

Οι εργαζόμενοι επιστράτευσαν κάδους απορριμμάτων, πετσέτες, σκούπες, ακόμα και τα δοχεία που τοποθετούν οι επιβάτες τα προσωπικά τους αντικείμενα, προκειμένου να περάσουν από τις ακτίνες Χ και τον έλεγχο των αστυνομικών. Οι περισσότεροι μίλησαν για μεμονωμένο περιστατικό και έριξαν ευθύνες στον εργολάβο.

Αποδίδουν το πρόβλημα σε κακοτεχνία του εργολάβου

Όπως δείχνουν οι  εικόνες φαίνεται να υπάρχει κακοτεχνία σε σημείο του Β’ ορόφου στην αίθουσα των αναχωρήσεων, στο καινούργιο κτίριο.

Λόγω της νεροποντής -όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο- πλημμύρισε το δάπεδο με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι του αεροδρομίου να σπεύσουν να τοποθετήσουν… κουβάδες για να μην κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα των τουριστών, οι οποίοι παρακολουθούσαν έκπληκτοι το θέαμα.

Δείτε το βίντεο:

Πλημμύρισε από την νεροποντή το αεροδρόμιο της Ρόδου