Ο Μιχάλης Γιωργίου αναλαμβάνει Head Coach στον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης (Ρ.Ο.Α.)
Αθλητικά

Αλλαγή σελίδας στον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης

Ο Μιχάλης Γιωργίου αναλαμβάνει Head Coach στον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης (Ρ.Ο.Α.) ο οποίος καλείται να ξαναβάλει τον κορυφαίο σύλλογο των Δωδεκανήσων σε τροχιά επιτυχιών και διακρίσεων.

Ο πτυχιούχος προπονητής που ανδρώθηκε τενιστικά στον ΡΟΑ, αναλαμβάνει ρόλο επικεφαλής στην προπονητική ομάδα του Ροδιακού με στόχο την ανάδειξη νέων αθλητών αγωνιστικού ενώ θα έχει την εποπτεία και στα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου.

Ο Μιχάλης Γιωργίου, εκπροσωπώντας τον Ροδιακό Όμιλο, είχε πολλές επιτυχίες σαν junior και ήταν ο κορυφαίος junior αθλητής στα Δωδεκάνησα, σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Το 2018 αποφοίτησε από τα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και έκτοτε έκανε προπονητική καριέρα στον Όμιλο Αγίου Σούλα και στον Όμιλο Αντισφαίρισης Πεταλουδών.

Από τον Ιούνιο θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης ο οποίος διαθέτει την πολυπληθέστερη ομάδα στα Δωδεκάνησα και τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο οργανωμένους και δραστήριους συλλόγους στην Ελλάδα, με πλήθος διοργανώσεων αλλά και επιτυχιών αθλητών, με τελευταίο παράδειγμα τη Βικτώρια Παπαδοπούλου που τον τελευταίο χρόνο διαπρέπει στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

tennis24.gr