Πολιτική

Γιάννης Παππάς: «Προχωράμε σταθερά για την Ελλάδα που μας αξίζει!»

«Η Ρόδος,  γιορτάζει το Νοέμβριο, τον   Πολιούχο της, Κωνσταντίνο Υδραίο. Στις 21 Μαΐου, ανήμερα της εορτής Κωνσταντίνου και Ελένης, οι ροδίτες θα γιορτάζουν τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.  Την άλλη Κυριακή, όλη η Ρόδος θα είναι μπλε!» έτσι ξεκίνησε την επίσημη ομιλία του στη Ρόδο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανάμεσα στο πλήθος  φίλων της μεγάλη παράταξης από όλα τα νησιά μας, μέσα στο μεγαλοπρεπές σκηνικό της πόλης της Ρόδου,  που ήταν γεμάτο ενθουσιασμό, παλμό, ελπίδα, γεμάτο Δωδεκανήσιους!

«Η κυβέρνηση, που υλοποίησε ό,τι υποσχέθηκε, που κατόρθωσε να αντιμετωπίσει δυσμενείς συνθήκες από αντίξοους εξωγενείς παράγοντες, όσο καμία άλλη, η κυβέρνηση που τα κατάφερε σε όλους τους τομείς. Που μέσα από Συμπληγάδες, έκανε παρεμβάσεις  καταλυτικές, για την ανακούφιση των πολιτών. Ξεπεράσαμε  όλες τις δυσκολίες, με τη σκέψη στραμμένη στην τετραετία που φεύγει και το βλέμμα σε αυτήν που έρχεται. Η Ελλάδα του 2023, δεν θυμίζει σε τίποτα, εκείνη του 2015-2019» συνέχισε ο πρωθυπουργός, υπογραμμίζοντας ότι, «η Ελλάδα, δεν θέλει δεύτερη φορά τη συμφορά αλλά δίνει δεύτερη εντολή στην προκοπή». Ο κ. Μητσοτάκης, δεν παρέλειψε να αναγνωρίσει το έργο που γίνεται στα νησιά μας και να  εξάρει την τεράστια προσπάθεια στο Νότιο Αιγαίο, με αποτέλεσμα  τα νησιά μας, να διαφέρουν από τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, σε αντοχές και ανάπτυξη σε περιόδους κρίσεων.

«Αισθάνομαι υπερήφανος, διότι μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια, έκανα ό,τι ήταν δυνατόν για τα νησιά μας. Για την πρόοδο και την ανάπτυξη. Για τους νησιώτες μας. Για τους αγαπημένους φίλους, συμπατριώτες και όχι μόνο. Η αναγνώριση, είναι η καλύτερη ανταμοιβή μου. Πιστεύω ότι, το αποτέλεσμα της επόμενης Κυριακής, θα δυναμώσει και θα δικαιώσει,  όλη αυτή την ειλικρινή σχέση που έχουμε αναπτύξει» τόνισε ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς, μετά το τέλος της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.