Δήμος

Ο Δήμος Ρόδου αρωγός των δράσεων του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Αντιπροσωπεία του «Χαμόγελου του Παιδιού» υποδέχθηκε σήμερα στο Δήμο της Ρόδου, ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Καμπουράκης.
Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τα εξής:
Είμαστε χαρούμενοι που βρίσκεται στη Ρόδο το Χαμόγελο του Παιδιού, ένας Οργανισμός που έχει κάνει αποστολή του την παροχή βοήθειας και υποστήριξης σε όλα τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη και που το έργο του τυγχάνει καθολικής αναγνώρισης.

Η εθελοντική προσφορά και δράση του Χαμόγελου του Παιδιού είναι μία διαρκής υπόμνηση για την προτεραιότητα που θα πρέπει να έχουν τα παιδιά στην κοινωνία μας. Όλοι μπορούμε να συμβάλουμε και όλοι πρέπει να σταθούμε δίπλα στο Χαμόγελο του Παιδιού, για να καταφέρει να συνεχίσει να αγωνίζεται 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο για να υπάρχουν παντού παιδικά χαμόγελα.

Θέλω να συγχαρώ όλες τις δυνάμεις που ενώθηκαν για τη δράση της προληπτικής ιατρικής και οδοντιατρικής «Ιπποκράτης». Ο απολογισμός της δράσης, που πραγματοποιήθηκε και στη Ρόδο μας, πιστοποιεί την επιτυχία της και αποδεικνύει ότι το Χαμόγελο του Παιδιού είναι πάντα στην πρώτη γραμμή, πάντα δίπλα στις ανάγκες των παιδιών, πάντα κοντά στις οικογένειες.

Και θέλω με τη σημερινή ευκαιρία -ερμηνεύοντας και τα αισθήματα όλων των Ροδιτών- να εκφράσω τις πλέον θερμές ευχαριστίες μου στην Ψυχή του Χαμόγελου του Παιδιού, στον πρόεδρο του Οργανισμού Κώστα Γιαννόπουλο, τον Άνθρωπο με Α κεφαλαίο, που μετουσίωσε το πόνο του για την απώλεια του γιου του Ανδρέα σε έργο ευθύνης και ανιδιοτελούς προφοράς.

Ο Δήμος Ρόδου είναι και θα συνεχίσει να είναι αρωγός των δράσεων του Χαμόγελου του Παιδιού, όπως και κάθε πρωτοβουλίας που έχει στο επίκεντρο τα παιδιά και τη φροντίδα που χρειάζονται.

Τα παιδιά δεν είναι βάρος, είναι επένδυση για ένα καλύτερο μέλλον σε ένα καλύτερο αύριο.